DESAPARECIDO23
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ταιλανδη,ινδια,περου...
- καλησπερα σε ολη την παρεα...κανω μια πρωτη αποπειρα να γραψω και εγω με την σειρα μου για το ταξιδι που εκανα τον απριλιο του 2016 στην γεωργια και στην αρμενια και να βοηθησω τους επιδοξους ταξιδιωτες που σκεφτονται να πανε προς τα εκει με οσες περισσοτερες πληροφορες μπορω.(πρωτη φορα γραφω οποτε μην με παρετε με τις πετρες,να ειστε επιεικης) Πρωτα απο ολα να σας πω οτι εχω γενηθει στην γεωργια αλλα ειχα να παω εκει 22 ολοκληρα χρονια,εφυγα πολυ μικρος οποτε ηταν σαν να πηγενω για πρωτη φορα,επισης ειμαι μισος αρμενιος και παντα ηθελα να επισκεφτω την αρμενια την ημερα της γενοκτονιας 24 απριλιου και τα συνδιασα μαζι. Τα εισητηρια και τα χοστελ κλειστηκαν ενα μηνα πριν και το προγραμμα ειχε ως εξης,αναχωρηση απο αθηνα με τον ξαδελφο για τιφλιδα και απο εκει με το πρωινο τρενο για το miami του καυκασου το εξωτικο μεθυστικο ηλιολουστο batumi(ναι οπως καταλαβατε εκει γενηθηκα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος αλλα δεν ).Εκει θα μεναμε στην θεια μου και θα επισκεφτομασταν συγγενεις που ειχα να δω 15 χρονια.απο εκει θα πηγεναμε tbilisi οπου ο ξαδελφος θα επεστρεφε ελλαδα και εγω θα συνεχιζα μονος για 15 μερες σε διαφορες πολεις και επειτα στην αρμενια.
Last edited: