Αγαπητέ, μετέτρεψα το κείμενο από greeklish σε ελληνικά με τη βοήθεια του link που έβαλα στο σχετικό μήνυμά για να σε βοηθήσω, καθώς τα greeklish σου μπορεί να μη γίνονταν κατανοητά από κάποιους που θα ήξεραν και θα ήθελαν να απαντήσουν στα ερωτήματά σου. Συνήθως δεν το κάνω, χρόνο για κανονική "μετάφραση" δεν έχω και κανονικά το μήνυμα σου θα έπρεπε να διαγραφεί. Ως εκ τούτου δεν κατανοώ την ειρωνεία σου τόσο εδώ όσο και στο προσωπικό μήνυμα που μου έστειλες.Το κείμενο σου με βοηθησε πραγματικά να κατανοήσω πολλά για το ταξίδι.."ανοπομονο" για την διαδρομή.θα γράψω και εγώ την εμπειρία μου όταν με το καλο επιστρέψω να είσαι καλά.
Πρατήρια με υγραέριο βρίσκεις παντού στη διαδρομή που σε ενδιαφέρει. Διαφορετικό στόμιο, αν θυμάμαι καλά, έχει μόνο η Γερμανία αλλά έχουν αντάπτορα που σου τον δίνουν στα πρατήρια και δεν χρειάζεται να έχεις δικό σου.Επισης επειδη το αυτοκινητο μου εχει και υγραεριο και σαν κοστος θα ηθελα να κινουμε μονο με υγραεριο υπαρχουν πρατηρια με υγραεριο στη διαδρομη? Εχω ακουσει πως εχουν διαφορετικα στομια για γεμισμα οποτε μαλλον θα πρεπει να εφοδιαστω με τα αναλογα.
Κάναμε ένα παρόμοιο ταξίδι στην Τσεχία τον Ιούλιο 2016 με γεμάτο το αυτοκίνητο εκτός από τις δυο μπροστά θέσεις. Μόνο στα Σκόπια μας έκαναν παρατήρηση γιατί είχαμε 5 δοχεία λιόλαδο αλλά περάσαμε χωρίς προβλήματα. Στους υπόλοιπους συνοριακούς σταθμούς απλά μας ζητούσαν να ανοίξουμε το πορτ μπαγκάζ για να το δουν.Καλησπέρα και συγχαρητήρια καταρχήν για τον πραγματικά κατατοπιστικοτατο οδηγό.
Θα είναι η πρώτη φορά που κάνω αυτήν την διαδρομή καθώς βρηκα νέα δουλειά στην Γερμανία (Μόναχο ) και θέλω να μεταφέρω το αυτοκίνητο μου και μερικά βασικά πράγματα.
Το πρόβλημα είναι ότι τα βασικά πράγματα τελικά αποδείχθηκαν πολλά και το αυτοκίνητο θα είναι γεμάτο εκτός από τις δυο μπροστά θέσεις που θα καθόμαστε.
Πιστεύετε ότι αυτό θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην διαδρομή? Έχει κάποιος κάποια εμπειρία με ένα τέτοιο ταξίδι.
Ευχαριστώ πολύ !
Θα δηλωσεις στην εταιρεία οτι θελεις να πας εκτος συνόρων και θα σου την προμηθευσουν αυτοί.Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου!
Σκέφτομαι να νοικιάσω αυτοκίνητο απο Βενετία για να πάω Σλοβενία και Κροατία. Προβληματίστηκα με την πράσινη κάρτα. Γνωρίζεις πως γίνεται με τα νοικιασμένα;