TheSandman
Member
Δεν υπάρχει θέμαΝα σαι καλά...κ συγγνώμη για το φίλε, απλά το man στο sandman με παρέσυρε. Να περασεις υπέροχα κ για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στη διάθεσή σου
![]()
Δεν υπάρχει θέμαΝα σαι καλά...κ συγγνώμη για το φίλε, απλά το man στο sandman με παρέσυρε. Να περασεις υπέροχα κ για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στη διάθεσή σου
![]()
Μετά τον Άγιο Γεώργιο οδηγώντας βόρεια κ περνώντας το χωριό υπάρχει η όμορφη παραλία του καβου...είναι στο τέρμα του δρόμου κ συνήθως δεν έχει πολύ κόσμο . Πιο πέρα έχει κ μερικές ακόμα μικρότερες παραλιουλες που πας με τα πόδια η σκάφος, αν κ είναι λίγο απότομες. Επίσης και προς τον κοτσικια που σου προανέφερα έχει μερικές πιο απομονωμένες παραλίεςΔεν υπάρχει θέμαΝα σε ρωτήσω, πιο απομονωμένες παραλίες ξέρεις στην Βόρεια Εύβοια? Αλλά με σχετικά βατή πρόσβαση, 4χ4 δεν διαθέτω
Ωραία, ευχαριστώ. Θα περιπλανηθώ λίγο και ελπίζω να βρω αυτό που θέλωΜετά τον Άγιο Γεώργιο οδηγώντας βόρεια κ περνώντας το χωριό υπάρχει η όμορφη παραλία του καβου...είναι στο τέρμα του δρόμου κ συνήθως δεν έχει πολύ κόσμο . Πιο πέρα έχει κ μερικές ακόμα μικρότερες παραλιουλες που πας με τα πόδια η σκάφος, αν κ είναι λίγο απότομες. Επίσης και προς τον κοτσικια που σου προανέφερα έχει μερικές πιο απομονωμένες παραλίες
Γεια και πάλι. Να σε ρωτήσω, επειδή είμαι άσχετη, αν πάω ιαματικά πρωί μπορώ να πάω μετά για μπάνιο θάλασσα ή καλύτερα να μεινω στο δωμάτιο? Ή πχ μπορώ να πάω για ιαματικά κ μετά να ταξιδεψω καπάκι?Τώρα είδα το thread φίλε μου. Λοιπόν αφού θα έχεις αυτοκίνητο για μένα και θα μένεις Πευκί αξίζει να κινηθείς ως εξής: Κατ'αρχάς το Πευκί το ίδιο έχει καλή αμμουδιά και αρκετό πράσινο όπως το θυμάμαι οπότε σίγουρα είναι καλό για μπανάκι. Απλά παραείναι οικογενειακό. Για κάτι πιο ιδιαίτερο, σπό την πλευρά του Αιγαίου αναζήτησε τις παραλίες Ψαροπούλι και Κοτσικιάς...είναι πολύ ωραίες και είναι νότια από το Πευκί προς Αγία Άννα. Πεύκο, ωραία νερά και η Σκόπελος απέναντι για φόντο. Και η ίδια η Αγία Άννα δεν είναι κακή απλά μαζεύει πολύ κόσμο η παραλία της. Από την άλλη πλευρά (προς βόρειο Ευβοικό ας πούμε) κινήσου καλύτερα προς τα Γιάλτρα. Εχουν θαυμάσια παραλία. Από εκεί συνέχισε βόρεια προς το λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου...φρέσκο, μπόλικο, και -προπάντων- φθηνό ψαράκι και καραβίδες στις ταβέρνες του. Το χωριουδάκι είναι το επίνειο της Λιχάδας, η οποία είναι γραφικότατη. Εϊναι χτισμένη στο βουναλάκι πάνω από τον Άγιο Γεώργιο. Το χωριό έχει ωραία θέα .... κάτσε στο καφενεδάκι για γλυκό ή καφέ. Από το λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου μπορείς να πας εκδρομή στα Λιχαδονήσια με καικάκια, τα οποία έχουν μια πραγματικά απίστευτη παραλία με γαλαζοπράσινα νερά. Τέλος αξίζει μια βόλτα απογευματινή ή βραδινή η Αιδηψός. Μπορεί στο άκουσμα της λέξης να σου έρχεται στο μυαλό "γεροντίλα", αλλά πιστεψέ με είναι συμπαθέστατη κωμόπολη με συμπαθητικά καφέ και ουζερί. Και εάν σου περισσεύουν χρηματάκια, πήγαινε μέχρι το Θέρμαι Σύλλα για ιαματικό σπα. Αξίζει με χίλια!!!
Έχω γενικά υπέροχες αναμνήσεις και εικόνες από την περιοχή της βόρειας Εύβοιας γενικά...
Όταν είχε κάνει η σύζυγος, ιαματικό λουτρό, της είπαν να αποφύγει το θαλασσινό μπάνιο για τέσσερις ώρες.Γεια και πάλι. Να σε ρωτήσω, επειδή είμαι άσχετη, αν πάω ιαματικά πρωί μπορώ να πάω μετά για μπάνιο θάλασσα ή καλύτερα να μεινω στο δωμάτιο? Ή πχ μπορώ να πάω για ιαματικά κ μετά να ταξιδεψω καπάκι?
Τι εννοείς με το 3ωρο; Που έχεις σκοπό να μείνεις για να κάνεις 3 ώρες να πας στους καταρράκτες; Οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι πολύ ωραίο ορεινό μέρος για μπάνιο. Να πεις οτι δροσίστηκες...Μου αρεσαν οι καταρακτες αλλα αγγιζει 3ωρο κ ειναι μακρυα ξεφευγει για τις μέρες π θα ειμαι.
3 ωρες απο εδω π μενω εννοουσα. Προς πηλιο, βλαχια σαρακηνικο αξιζει? Προς τα εκει?Τι εννοείς με το 3ωρο; Που έχεις σκοπό να μείνεις για να κάνεις 3 ώρες να πας στους καταρράκτες; Οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι πολύ ωραίο ορεινό μέρος για μπάνιο. Να πεις οτι δροσίστηκες...