• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Γενικά Βέλγιο Βρυξέλλες και ημερήσιες εκδρομές

Robert

Member
Για όνομα! Προφανώς ξεχωριστό, έχει τόσα μέρη γύρω από και τις δυο πόλεις, να γεμίσεις εβδομάδες, δεν υπάρχει λόγος για τόσα χιλιόμετρα..
Το απευθείας τρένο βλέπω ότι το κάνει σε 35 λεπτά,οπότε δε μου φαίνεται μεγάλη ταλαιπωρία.Να πω την αλήθεια,είναι που δεν έχω πάει στη Γαλλία και αυτό είναι που με 'τσιγκλάει',να δω 2 χώρες σε ένα ταξίδι

paefstra

Member
Το απευθείας τρένο βλέπω ότι το κάνει σε 35 λεπτά,οπότε δε μου φαίνεται μεγάλη ταλαιπωρία.Να πω την αλήθεια,είναι που δεν έχω πάει στη Γαλλία και αυτό είναι που με 'τσιγκλάει',να δω 2 χώρες σε ένα ταξίδι
Ετσι ξεκινησα κι εγω τη Γαλλια, απο τη Λιλ και κολλησα. Ομως δεν θα δεις ακριβως κατι που μοιαζει με Γαλλια γιατι θυμιζει Βελγιο.
Απο Βρυξελλες μπορεις να δεις και Ολλανδια και Γερμανια με ημερησιες αλλα οντως η Λιλ βγαινει χωρις ταλαιπωρια.

mourohavlos

Member
Τεχνικά μπορεί να σπας το χρόνο σου σε δύο χώρες, αλλά επί της ουσίας μία μονοήμερη σε πόλη, η οποία μάλιστα μοιάζει με Βελγική, δε θα σου προσφέρει κάτι συγκλονιστικό.
Ειδικά με δύο μέρες διαθέσιμες θα έμενα Βρυξέλλες, άντε και λίγες ώρες Bruges

Robert

Member
Οπότε,θα δω τι θα κάνω.Όπως ξυπνήσω τη δεύτερη μέρα.Αν μου'ρθει όρεξη,θα μπω στο τρένο και θα πάω.Με 3 μέρες σίγουρα θα πήγαινα και κάπου αλλού,ειτε Λιλ,ειτε Γανδη,ειτε Μπρυζ,ειτε Αμβέρσα,αλλά με 2 το πιο λογικό ακούγεται να επικεντρωθώ στις Βρυξέλλες.Βέβαια,η λογική καμια φορά χάνεται όταν ταξιδεύεις :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.776
Μέλη
39.509
Νεότερο μέλος
pantelis93

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom