pink cloud
Member
Paefstra εισαι ωραια! Παω να τσεκαρω γιατι μου εχει ξεφυγει αυτη!!
Διάβασε για τη Lille αναλυτικά εδώ:στην lille εχει και κατι αλλο περα απο την ομορφη πλατεια ε?
6-7 ώρες;Χμ..Σίγουρα θα δεις τα βασικά εξωτερικά και θα πιείτε μια μπύρα στο όρθιο και λόγω του κόσμου.Γεια σας !!!!μεσα Ιουλίου θα ειμαι για 2 μέρες Βρυξέλλες μετα απο Άμστερνταμ . Σκεφτομουν να αφιερώσω μια μερα σε μονοήμερη στην Μπριζ γιατί απο οσο εχω δει πρεπει να ειναι μαγική πόλη. Όσον αφορά τα δρομολόγια με τη flixbus ,πέρα απο ενα πρωινό που υπάρχει πριν τις 7,το επόμενο ειναι στις 12.45 με ωρα άφιξης 14.05 στη μπριζ ..και το βραδυ αναχωρούν λεωφορεία απο τις 8.30, 9,10 ..πιστεύετε οτι αρκεί αυτος ο χρόνος(απο τις 2 μεχρι το βραδυ) για μια γεύση απο Μπριζ;;με ενδιαφέρει να περπατήσουμε και να νιώσουμε την πόλη ..πιστεύετε οτι εχει νόημα η οτι με τις μεταφορές δε θα προλάβουμε να δούμε τιποτα;; ευχαριστω για το χρόνο σας !!!
H Aμβέρσα είναι μια απ' τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις του Βελγίου, τελείως διαφορετική απ' τις Βρυξέλλες. Κάτι περίεργο που μπορείς να κάνεις στην πόλη είναι να περπατήσεις σ' ένα υποποτάμιο τούνελ που συνδέει τις δύο όχθες της πόλης.Μου εχει κολλησει πολυ το αμστερνταμ αλλα θα δουμε.. το πολυ πολυ να "βολευτουμε" με την Αντβέρπη. Αν εχετε κανενα ψαγμενο μερος/πολη/χωριο να μου προτεινετε ειμαι ολη αυτια
Σε 5 ωρίτσες το έχεις γυρίσει το μικρό ιστορικό κέντρο της Μπρυζ και σ' αυτό το χρόνο συμπεριλαμβάνω και το περπάτημα απ' το σταθμό τρένων και πίσω σ' αυτόν αν δε θες να πάρεις λεωφορείο για το κέντρο.πιστεύετε οτι αρκεί αυτος ο χρόνος(απο τις 2 μεχρι το βραδυ) για μια γεύση απο Μπριζ;;με ενδιαφέρει να περπατήσουμε και να νιώσουμε την πόλη ..πιστεύετε οτι εχει νόημα η οτι με τις μεταφορές δε θα προλάβουμε να δούμε τιποτα;; ευχαριστω για το χρόνο σας !!!
Ωραιααα σ ευχαριστω !!!!!!6-7 ώρες;Χμ..Σίγουρα θα δεις τα βασικά εξωτερικά και θα πιείτε μια μπύρα στο όρθιο και λόγω του κόσμου.[/QUOTE
Για μένα δεν αξίζει η Λιλ. Πριν μια βδομάδα πήγα,έκατσα μιάμιση μέρα και βαρέθηκα. Έχει ένα ωραίο κέντρο αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα το ιδιαίτερο και τίποτα άλλο να κάνεις. Βέβαια για μονοήμερη είναι οκ.Να σε ρωτησω, στην lille εχει και κατι αλλο περα απο την ομορφη πλατεια ε? Γιατι μονο αυτην δειχνει!
Πολύ πιο εύκολο να κινηθείς με τα τρένα στο Βέλγιο παρά με flixbus.Ιδιαιτερα για Μπρυζ είναι πολύ συχναΓεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με flixbus. Κοιτάω τα δρομολόγια για μια ημερήσια Βρυξέλλες-Μπρουζ στις 31/12 και από τις 06.45 που είναι τα πρώτα δρομολόγια, το επόμενο είναι 13.20. Υπάρχει περίπτωση να προστεθούν κι άλλα ενδιάμεσα; Εννοώ, όσα δείχνει εξ αρχής στη σελίδα, αυτά τα δρομολόγια παραμένουν ή προστίθενται δρομολόγια όσο πλησιάζει η ημερομηνία;
Ευχαριστώ!