Θεωρώ Μπριζ και Γάνδη χωράνε σε μια μέρα.Το ειδα αυτο που μου λες κ ειναι 70€/ατομο πηγαινε-ελα. Επισης φτανει 1 κ φευγει 8 το βραδυ Για αμστερνταμ αν τα ειδα σωστα ειναι 100€/ατομο. Κλαμα. Μηπως μπορεις να μου παραθεσεις καποιο site για να ψαξω λιγο παραπανω? Τα αφησα κυριολεκτικα στο τελος κ μαλλον θα κατσουμε στα αυγα μας. Δε πειραζει.
(Μπρυζ κ Γανδη χωρανε σε 1 μερα ή το πιεζω?)
Σε ευχαριστω πολυ!
Το χωράνε σε 1 ημέρα είναι πολύ σχετικό! Αν θέλεις να πιεις από ένα καφέ σε κάθε πόλη χωράει και η Οστάνδη σε 1 ημέρα να δείτε και τη θάλασσα. Εμένα προσωπικά δεν μου έφτασε 1 ημέρα μόνο στο Μπρυζ και ξαναπήγα και δεύτερη.Το ειδα αυτο που μου λες κ ειναι 70€/ατομο πηγαινε-ελα. Επισης φτανει 1 κ φευγει 8 το βραδυ Για αμστερνταμ αν τα ειδα σωστα ειναι 100€/ατομο. Κλαμα. Μηπως μπορεις να μου παραθεσεις καποιο site για να ψαξω λιγο παραπανω? Τα αφησα κυριολεκτικα στο τελος κ μαλλον θα κατσουμε στα αυγα μας. Δε πειραζει.
(Μπρυζ κ Γανδη χωρανε σε 1 μερα ή το πιεζω?)
Σε ευχαριστω πολυ!
Σας ευχαριστω ιδιαιτερα κ τους 2!! Ναι εδω που τα λεμε ακομα και οι 3 ωρες ειναι υπερβολη για μονοημερη. Μου εχει κολλησει πολυ το αμστερνταμ αλλα θα δουμε.. το πολυ πολυ να "βολευτουμε" με την Αντβέρπη. Αν εχετε κανενα ψαγμενο μερος/πολη/χωριο να μου προτεινετε ειμαι ολη αυτια