• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βρυξέλλες αεροδρόμιο

Glyka002

New Member
Γεια σας!!
Ταξιδεύω για Βέλγιο και θελω να μου πείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο εκεί
Πως θα βρω την έξοδο αν εχω μόνο χειραποσκευές και οχι βαλίτσες στον ιμαντα;

Estet

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λυών
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο
Γεια σας!!
Ταξιδεύω για Βέλγιο και θελω να μου πείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο εκεί
Πως θα βρω την έξοδο αν εχω μόνο χειραποσκευές και οχι βαλίτσες στον ιμαντα;
Που θέλεις να πας; Στα τρένα; Στα ταξί; Παντού έχει ταμπέλες, για ταξί ας πούμε είναι έξω από το arrival hall παρκαρισμένα. Είναι μεγάλο το αεροδρόμιο αλλά αποκλείεται να χαθείς με τόσες ταμπέλες για την έξοδο.

paefstra

Member
Εχει παρει κανεις το λεωφορειο Airport Express απο Αμβερσα για αεροδρομιο Βρυξελλων; Μου δινει τη διαδρομη σε 45 λεπτα. Ειναι καλυτερο να μη μπει καποιος Βρυξελλες με λεωφορειο - πιθανη κινηση στους δρομους- και παρει τρενο απο Brussels Noord μετα για αεροδρομιο? (Θα πιεζομαι χρονικα με βαση το προγραμμα που βγαζω και κοστιζουν το ιδιο σχεδον και οι δυο επιλογες)

osfialgia

Member
Εχει παρει κανεις το λεωφορειο Airport Express απο Αμβερσα για αεροδρομιο Βρυξελλων; Μου δινει τη διαδρομη σε 45 λεπτα. Ειναι καλυτερο να μη μπει καποιος Βρυξελλες με λεωφορειο - πιθανη κινηση στους δρομους- και παρει τρενο απο Brussels Noord μετα για αεροδρομιο? (Θα πιεζομαι χρονικα με βαση το προγραμμα που βγαζω και κοστιζουν το ιδιο σχεδον και οι δυο επιλογες)
γιατι να μπεις Βρυξξελες? Δεν εχει νοημα.Α
πο Αμβερσα εχει τρενο και shuttle bus απευθειας για αεροδρόμιο .

paefstra

Member
γιατι να μπεις Βρυξξελες? Δεν εχει νοημα.Α
πο Αμβερσα εχει τρενο και shuttle bus απευθειας για αεροδρόμιο .
Ετσι το βλεπω κι εγω. Και οι δυο λυσεις απαιτουν περιπου τον ιδιο χρονο αλλα μαλλον λιγοτερα απροοπτα απο κινηση αν παω απο Αμβερσα. Ας με διορωσει οποιος το δοκιμασε.

osfialgia

Member
Ετσι το βλεπω κι εγω. Και οι δυο λυσεις απαιτουν περιπου τον ιδιο χρονο αλλα μαλλον λιγοτερα απροοπτα απο κινηση αν παω απο Αμβερσα. Ας με διορωσει οποιος το δοκιμασε.
Εχω δοκιμάσει το shutle bus χωρις πρόβλημα. Απο τη στιγμή που το αεροδρόμιο είναι προς τη πλευρά της Αμβέρσας, δεν έχεις να κερδίσεις τπτ πηγαίνοντας Βρυξέλλες πρωτα.
Πρόσεξε το σημείο αναχώρησης στο μικρό χάρτη που έχει στο σαιτ. Και χωρίς προκρατηση σχεδόν σιγουρα θα βρεις θέση

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γιατί να μην πάρεις το τρένο απευθείας από Αμβέρσα για το αεροδρόμιο (χωρίς αλλαγή); 31' κάνει αν θυμάμαι καλά, και έχει κάθε 30'. €11.80 κάνει, αλλά δεν ξέρω αν αυτή η τιμή περιλαμβάνει και το Diablo (επιβάρυνση αεροδρομίου €5.40) ή όχι.

Last edited:

paefstra

Member
Γιατί να μην πάρεις το τρένο απευθείας από Αμβέρσα για το αεροδρόμιο (χωρίς αλλαγή); 31' κάνει αν θυμάμαι καλά, και έχει κάθε 30'. €11.80 κάνει, αλλά δεν ξέρω αν αυτή η τιμή περιλαμβάνει και το Diablo (επιβάρυνση αεροδρομίου €5.40) ή όχι.
To τσεκαρα, θελει και το Diablo και παμε στα 17 ευρω, οταν το λεωφορειο εχει 10. Θα ξεπαραδιαστω με τα μουσεια που εχω στο ματι, δεν περναει φοιτητικο, κανω ο,τι μπορω να ριξω το κοστος στις μετακινησεις τουλαχιστον. Μονο αν δω οτι κατι παει στραβα θα καταφυγω στη διπλη τιμη σχεδον.
Διοτι η γνωστη ατακα απο το Braziliero "Time we have, money we don't have" εχει εφαρμογη εδω.

ntomata!

Member
Το αεροδρομιο ειναι πολυ μεγαλο αλλα εχει πολλες πινακιδες που θα σε βοηθησουνε.Επισης εχει αρκετο προσωπικο που θα σε βοηθησει.Το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι εχει γωνίες με coffee stand οπου μπορεις να παρεις το καφεδακι σου δωρεαν

paefstra

Member
Το αεροδρομιο ειναι πολυ μεγαλο αλλα εχει πολλες πινακιδες που θα σε βοηθησουνε.Επισης εχει αρκετο προσωπικο που θα σε βοηθησει.Το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι εχει γωνίες με coffee stand οπου μπορεις να παρεις το καφεδακι σου δωρεαν
Εχω παει αλλες 2 φορες. Καινουργιο κολπο με το καφεδακι μαλλον :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh