• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βρες το και κερδισε μια Μπυρα 1 Λιτρου..

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Νο..Ας πουμε πως εκει(place d italie) τελειωνε η γραμμη του μετρο με την οποια πηγαινα στην εν λογω περιοχη..Ελα ανοιχτο βιβλιο διαβαζεις!!!

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
republique?

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Eιδατε για να μη μου λετε πως τα θελε ο κ...ς μου!Δεν παει καν στο μυαλο σας..Οχι ζεφ ρεπμπλκ εμενα!κοντα εισαι παντως..2-3 στασεις ;)

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία

Η απαντηση βρισκεται μεσα στο τραγουδι του Βασ.Παπακωνσταντινου..Αγαπημενο μαλιστα!!

Last edited by a moderator:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
bastille? ε οχι!!!!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Λοιπόν μετά το πρώτο σοκ έχω να δηλώσω:

1. ότι δικαιούμαι, αν μη τι άλλο, το μισό από το έπαθλο για τη σωστή στάση του μετρό :bleh::bleh::bleh:
2. ότι έχω κι εγώ πιει τα ποτάκια μου στα πέριξ του εν λόγω σταθμού (όπως και σε όλο το Παρίσι δλδ :D) αλλά τόσα λεφτά δεν έδωσα ποτέ! Μα που πήγες???
3. Άξιζε τουλ το μέρος η τσάμπα καιει η λάμπα?

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία

Και ομως ναι..!!Περασε απο το μυαλο σου για Βαστιλλη?

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Ειπα και παραπανω οτι 26 Ε για μια μπυρα εστω 1 λιτρου ειναι υπεραρκετα..Δλδ δε ξερω τι πρεπει να εχει αυτη για να πεις πως ναι αξιζε...Και κατι αλλο,αν ανεβαινα στον eiffel πχ κ πληρωνα 150 Ε για ενα πλουσιο γευμα το ατομα,πχ.. δεν θα εβγαινα ντελαλης να πνιξω το πονο μου στο forum! Απλα το θεωρησα υπερβολικοτατο ειδικα για μια περιοχη σαν αυτη που δεν φημιζεται για ακριβα εστιατορεια-μπαρ της..Αυτα!Θυμισε μου να σε κερασω ενα σφηνακι μπυρα το βραδυ ! :clap::clap::clap:

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
La Bastille λοιπον..Μπροστα ακριβως απο την εξοδο του μετρο..Απλα να σημειωσω πως το ποσο ηταν αυξημενο επειδη η ωρα ηταν 2 και ειχαμε "λεει ο σερβιτορος.." 2 σεκιουριτυ φουσκωτους,σε περιπτωση που γινει καποιο επεισοδιο να μας προφυλαξει..Αυταα

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
ε όχι υπεραρκετά.. ληστεία κανονική είναι, ειδικά για βαστίλλη! εγώ με 26? έπινα τα πάντα όλα σε ένα βράδυ.. τι να πω! Ελπίζω να μη σβήσεις όλη την περιοχή από αυτή την κακιά στιγμή.. άξιζε πραγματικά!

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Εννοειται πως οχι!καθε βραδυ σχεδον εκει την εβγαζα με καλη παρεα και πολλες μπυρες..!Και σιγουρα οχι 26 Ε τη μια!Παραμενει η Βαστιλλη οπως και η Republique που εμενα..και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom