coccobill
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σανγκρι-Λα
Και πολυ καλα θα ελεγες. Κι επειδη σημερα εχει τρεξιμο, μπορεις να βαλεις εσυ. Η λυση: πικαντικες τηγανητες πατατες.Εγώ, πάλι, Σρι Λάνκα θα έλεγα.
Και πολυ καλα θα ελεγες. Κι επειδη σημερα εχει τρεξιμο, μπορεις να βαλεις εσυ. Η λυση: πικαντικες τηγανητες πατατες.Εγώ, πάλι, Σρι Λάνκα θα έλεγα.
Megib ειναι το φαγητο στη γλωσσα της Αιθιοπιας-δεν εχω ιδεα αν λεγεται καπως η γλωσσα τους ουτε τι σημαινει το Bet...:roll:Ιδού λοιπόν: Megib Bet
Μπράβο Χαρά, σωστά το είπες, Megib είναι το φαγητό και Megit Bet είναι το εστιατόριο, στα amharic που είναι επίσημη γλώσσα της Αιθιοπίας και η δεύτερη περισσότερο ομιλούμενη σημιτική γλώσσα μετά τα αραβικά.Megib ειναι το φαγητο στη γλωσσα της Αιθιοπιας-δεν εχω ιδεα αν λεγεται καπως η γλωσσα τους ουτε τι σημαινει το Bet...:roll:
σε τράπεζα με παραπέμπει.....Η επομενη λεξη ειναι
Bunka
Η επομενη λεξη ειναι
Bunka
Να το κοιτάξεις, η πανσέληνος είναι αύριο, έχω έναν καλό γιατρό σε αυτόν πάω και εγώΠαιδιά συγχωρέστε με αλλά θα το πω.... εμένα μου λθε το
"μούγγα στη στρούγγα" .... (να το κοιτάξω ή φταίει η πανσέληνος )
Εκ του πονηρού....Tσεχία θα έλεγα και εγώ.... μιας και το επόμενο ταξίδι της Χαράς είναι η Τσεχία....Εμένα, πάλι, μου φέρνει στο νού το γερμανικό bunker αλλά μια και δεν είναι γερμανικό, ας πούμε κάτι κοντινό: τσεχο-σλοβάκικο?