• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βρες τη λέξη/φράση!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τίποτα απ' τα δύο... Τα πλεουρότους είναι έτοιμα, οπότε, ας κάνουμε ένα τάιμ-άουτ. Ψάξτε το λίγο (όσο θέλετε, δηλαδή, έτσι κι αλλιώς δεν θα το βρείτε :rolleyes: ) και επανερχόμαστε αργότερα, ν' αποκτήσουμε και μεγαλύτερο κοινό!

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
μα γιατι να μην το βρουμε? :rolleyes: Ειναι η απλη Βρετανικη, ελαφρως αντεστραμμενη! "Ειναι απλα ενα αστειακι"
(Ωραια εγιναν τα μανιταρια?)

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Ρε συ badaduma μας δουλεύεις; Πλακίτσα;
"this is only a joke" είναι αγγλικά!

ουυυπς, με πρόλαβε άλλος!!!

Bahari

Member
μα γιατι να μην το βρουμε? :rolleyes: Ειναι η απλη Βρετανικη, ελαφρως αντεστραμμενη! "Ειναι απλα ενα αστειακι"
(Ωραια εγιναν τα μανιταρια?)
@babaduma, κάνουμε και αστειάκια;;; και μετά πάμε και την πέφτουμε για ύπνο και αφήνουμε τον κόσμο να ψάχνει, ε; :bleh:

Άντε βρε coccobill, συνέχισε το παιχνίδι... :lol:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Οκεηκ.. για να μην κλεψω δεν γκουγκλαρω για να βρω την ορθη γραφη:
φουντουκ

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Αραβικο οντως.. αλλα οχι το ξηροκαρπιο:D

Bahari

Member
Εγώ λέω να πετάξω ακόμα μια κοτσάνα... :bleh: Βρες μπας και είναι ο βλάκας; :roll:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Λεξη που να περιγραφει φαγητο..οχι!
Και Bahari.. βλακας ειμαι εγω που προσπαθω να βρω τη παλιοφωτογραφια σου.. οχι η λεξη μου!!:bleh:

Bahari

Member
Λεξη που να περιγραφει φαγητο..οχι!
Και Bahari.. βλακας ειμαι εγω που προσπαθω να βρω τη παλιοφωτογραφια σου.. οχι η λεξη μου!!:bleh:
Να σου πω, αφού στο "κόλπο" με τη φωτογραφία ήσουν κι εσύ... μη μου κάνεις τώρα την αθώα περιστερά :bleh::haha:

Και αφού με προκαλείς θα σου πω τον τρόπο σκέψης μου... μου ήρθε στο μυαλό ότι η λέξη σου θα ταίριαζε στη φράση: Βρε είσαι ντιπ για ντιπ φουντούκ!!! :haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom