Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Με τόσο λίγες μέρες, εγώ θα άφηνα και το Σάο Πάολο εκτός.
Άσχημα είναι 9 μέρες στη Βραζιλία; Να πάτε 3 στο Ρίο, 1 στους καταρράκτες, 2 στο Ilha grande και μια στο Paraty. Εκτός κι αν εννοείς ότι πρέπει σώνει και καλά να μείνεις μεγάλο αριθμό ημερών στο Σάο Πάολο που είναι για μια μέρα το πολύ.για να μην ανοιγω νεο θεμα, υπάρχει μια σκεψη να ακολουθήσω το ετερον ημισυ σε επαγγελματικο ταξιδι τον Ιανουαριο
αρχικος προορισμος το Σαο Παολο (το οποιο ειναι μειον απ'οτι εχω καταλαβει) και οι ελευθερες μερες λιγες (περιπου 9)
αναρωτιεμαι αν αξιζει...
για να μην ανοιγω νεο θεμα, υπάρχει μια σκεψη να ακολουθήσω το ετερον ημισυ σε επαγγελματικο ταξιδι τον Ιανουαριο
αρχικος προορισμος το Σαο Παολο (το οποιο ειναι μειον απ'οτι εχω καταλαβει) και οι ελευθερες μερες λιγες (περιπου 9)
αναρωτιεμαι αν αξιζει...
Εννοείται ότι αξίζει να πας έστω και για 9 μέρες. Sao Paulo μόνο για τις ημέρες του επαγγελματικού ταξιδιού, αλλιώς ούτε ώρα παραπάνω. Έχοντας 9 μέρες και συνυπολογίζοντας το κόστος που θα έχουν τα αεροπορικά πηγαινελα για Iguacu, ίσως η μια μέρα να μην αξίζει τον κόπο να πας καθόλου. Μόνο στην περίπτωση που κανονίσετε να πάρετε την τελευταία βραδινή για Iguacu 20:00 και έχετε μια φουλ μέρα και φύγετε βράδυ της επόμενης μέρας, αλλά μπορεί τα εισιτήρια να κάνουν και άνω των 300 ευρώ πηγαινελα στον καθένα.Άσχημα είναι 9 μέρες στη Βραζιλία; Να πάτε 3 στο Ρίο, 1 στους καταρράκτες, 2 στο Ilha grande και μια στο Paraty. Εκτός κι αν εννοείς ότι πρέπει σώνει και καλά να μείνεις μεγάλο αριθμό ημερών στο Σάο Πάολο που είναι για μια μέρα το πολύ.