Βραζιλία Βραζιλία απορίες/ερωτήσεις

nikos19811

Member
Κυκλοφορεις και μερα και βραδυ στις τουριστικες περιοχες απλα προσεχοντας καποια πραγματακια οπως: να μην εχετε το κινητο χαλαρα στο χερι να ανταλαζετε π.χ. μηνυματα γιατι περνανε τρεχοντας καποια πιτσιρικια και τα αρπαζουν, επισης γενικα προσοχη στα πιτσιρικια που προσπαθουν να σας πιασουν κουβεντα και τελος να μην κουβαλατε μαζι σας τιποτα τσανταρες κρεμασμενες στην πλατη που δεν τις βλεπετε.
αυτο με το κινητο είναι θέμα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί..από τριγύρω εκδρομές έχει κάτι αξιόλογο;
Για Αμαζόνιο πρέπει να είναι μεγάλη η απόσταση σωστά;

nikos19811

Member
Δεν πηγα ακριβως για τον λογο αυτο: μεγαλο κοστος και επισης απαιτουσε αρκετες εξτρα μερες που δεν διεθετα
κοίταξα τώρα πρέπει να πάρω αεροπλάνο να πάω και κοστίζει πολύ!!

Last edited by a moderator:

varioAthens

Member

Taksidiwtis

Member
Σε περίπτωση που το αποφασίσουμε να πάμε;εχεις εμπειρία;
Εγω εκανα το Μαναους Σαο Παολο το Γεναρη του 2012 ερχομενος απο Ικιτος.Νομιζω ειναι 2-3 ωρες ταξιδι το εισιτηριο το πληρωσα ακριβα τοτε last minute σε ενα πρακτορειο. Νομιζω αξιζει να πατε ουτως η αλλως με αεροπλανο δεν υπαρχουν δρομοι απο το μαναους εκτος απο belen ,santarem με cargo boat το οποιο κανει καποιες μερες.Μπειτε στο kayak και βρειτε τα κοστη πηγαινε ελα νομιζω θα τα βρειτε πολυ φθηνα.

nikos19811

Member
Εγω εκανα το Μαναους Σαο Παολο το Γεναρη του 2012 ερχομενος απο Ικιτος.Νομιζω ειναι 2-3 ωρες ταξιδι το εισιτηριο το πληρωσα ακριβα τοτε last minute σε ενα πρακτορειο. Νομιζω αξιζει να πατε ουτως η αλλως με αεροπλανο δεν υπαρχουν δρομοι απο το μαναους εκτος απο belen ,santarem με cargo boat το οποιο κανει καποιες μερες.Μπειτε στο kayak και βρειτε τα κοστη πηγαινε ελα νομιζω θα τα βρειτε πολυ φθηνα.
απο σαο παολο είναι πιο εύκολο να πάω μαναους;
Γιατί λογικά θα πάω ριο μέσω σαο παολο

Taksidiwtis

Member
απο σαο παολο είναι πιο εύκολο να πάω μαναους;
Γιατί λογικά θα πάω ριο μέσω σαο παολο
Εχει κ απο Ριο κ απο Σαο Παολο ,δες τις τιμες μονο ,εγω τοτε πρεπει να ειχα δωσει 400€ περιπου one way και εφταδα combinas στο αλλο αεροδρομιο του Σαο Παολο καμια ωρα η 2 αποσταση απο την πολη.

nikos19811

Member
Εχει κ απο Ριο κ απο Σαο Παολο ,δες τις τιμες μονο ,εγω τοτε πρεπει να ειχα δωσει 400€ περιπου one way και εφταδα combinas στο αλλο αεροδρομιο του Σαο Παολο καμια ωρα η 2 αποσταση απο την πολη.
Το tour στον Αμαζόνιο πως το έκλεισες;από ίντερνετ;και πόσο κόστισε;

Taksidiwtis

Member
Το tour στον Αμαζόνιο πως το έκλεισες;από ίντερνετ;και πόσο κόστισε;
Δεν εχω αγορασει τουρ στον αμαζονιο αλλα σιγουρα θα βρεις,στο ικιτος εχει ενα τουρ που σε παει και βλεπεις ανακοντα κορκοδειλους κτλ σε συνθηκες σιχμαλωσιας απο οτι ξερω , δεν αξιζε τον κοπο για μενα.Αν κλεισεις σε κσποιο lodge (που ειναι ακριβη η διαμονη) σιγουρα θα εχουν πακετο να ψαρεψεις πιρανιας και αλλες δραστηριοτητες.
Το 2023 επιασα τον upper amazon απο εκουαδορ και εφτασα στο ικιτος με κανοε και λαντσες εκανα αρκετες μερες ,και μονο η εμπειρια να ταξιδευεις στον πνευμονα του πλανητη αξιζει τον κοπο,αποκομμενος απο τον πολιτισμο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom