Yorgos δεν ειμαι αλλα μπορω να σου επιβεβαιωσω οτι εχοντας μαζι παιδια ηλικιας 13,5 και 16,5 δεν νιωσαμε καμια επικινδυνοτητα τηρωντας, βεβαια, καποιους κανονες κοινης λογικης... και δεν εννοω με την κοινη λογικη να μεινεις μπαστακωμενος στο ξενοδοχειο... και σε ταξι μπηκαμε (κοιτας να ειναι συγκεκριμενων εταιρειων ή uber), και σε 2 φαβελες πηγαμε (με ντοπιο ομως) και clubbing καναμε και βραδυ περπατησαμε (απλα δεν κατεβαινεις στην παραλια, παραμενεις στο πεζοδρομιο).@Yorgos μπορεις εσύ που ξέρεις τη Βραζιλία να μου προτείνεις? να πάμε με 16, 17 χρονών κορίτσια εκεί οικογενειακώς? Ευχαριστώωωω
Δεν ειναι private taxi αλλα private driver καταπληκτικος! Σε ενδιαφερει?καλησπέρα, μόλις κλείσαμε εισητηρια για Χριστούγεννα.
Ηθελα να ρωτησω σχετικά με μετακινήσεις για να παμε απο Ριο Παρατυ
( πρέπει να φτάσουμε αρκετά νωρίς 10 για να προλάβουμε την εκδρομή με τα jeep)έχει κάποιος κάποια επαφή για private taxi?
Yorgos δεν ειμαι αλλα μπορω να σου επιβεβαιωσω οτι εχοντας μαζι παιδια ηλικιας 13,5 και 16,5 δεν νιωσαμε καμια επικινδυνοτητα τηρωντας, βεβαια, καποιους κανονες κοινης λογικης... και δεν εννοω με την κοινη λογικη να μεινεις μπαστακωμενος στο ξενοδοχειο... και σε ταξι μπηκαμε (κοιτας να ειναι συγκεκριμενων εταιρειων ή uber), και σε 2 φαβελες πηγαμε (με ντοπιο ομως) και clubbing καναμε και βραδυ περπατησαμε (απλα δεν κατεβαινεις στην παραλια, παραμενεις στο πεζοδρομιο).
Νομίζω ότι θα ενδιέφερε αρκετούς ένα στοιχείο επικοινωνίας να υπάρχει..... από κόστος?Δεν ειναι private taxi αλλα private driver καταπληκτικος! Σε ενδιαφερει?
Εχω στο προγραμμα να γραψω ιστορια!Σ' ευχαριστώ @varioAthens!! Τέλικα δεν έκλεισα με την προσφρά τα Lufthansa και το ταξίδι μένει ακόμα στον σχεδιασμό. Μπορείς όμως να μοιράστεις λίγο το ταξίδι σου (διάρκεια, εποχή, μέρες που διέθεσες και σε ποιό μέρος?). Είναι ωραία να εμπνευστούμε μιας που κι εσύ πήγες εκεί με έφηβα παιδιά! να πάρω ιδέες.... Ευχαριστώ πολύ!
Για Βραζιλια και Αργεντινη δεν χρειαζεσαι visa εφοσον δεν ξεπερασεις τις 90 μερες παραμονης.Για Βραζιλία, Αργεντινή ,Ουρουγουάη, Παραγουάη, χρειάζεται visa ή κάποια άλλη ενέργεια προκειμένου να μπεις είτε οδικώς είτε με αεροπλάνο ή πλοίο?
Τσου.Για Βραζιλία, Αργεντινή ,Ουρουγουάη, Παραγουάη, χρειάζεται visa ή κάποια άλλη ενέργεια προκειμένου να μπεις είτε οδικώς είτε με αεροπλάνο ή πλοίο?