Βράβευση των συχνών ταξιδευτών.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική προσφέρουν άπειρα προγράμματα με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια και άλλους παράγοντες αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά η επιβράβευση και η αναγνώριση που πρέπει να έχει κάποιος που ταξιδεύει σε έναν μεγάλο αριθμό χωρών από κάποιον κρατικό θεσμο....τέλος πάντων δεν κάθομαι να αναλύσω άλλο, δεν εχει και νόημα γιατί πέφτει πολύ δούλεμα και δεν έχω όρεξη άλλο.
Πολύ απλά αν ανέφερες ένα από αυτά τα άπειρα προγράμματα λίγο πιο συγκεκριμένα θα αναγκάζες ίσως πολλούς που απαντήσαμε εδώ να καταπιούμε τη γλώσσα μας. Αρκετοί προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα διάλογο μαζί σου και γιατί όχι να μάθουμε και κάτι που δεν ξέραμε, αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση, αλλά απλά γενικότητες και αόριστες απαντήσεις.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Βρε κοπέλα μου, δεν καταλαβαίνεις ακόμα ότι δεν διατύπωσες σωστά αυτό που λες- εκ των υστέρων- ότι ήθελες να πεις; Το νόημα που βγαίνει από αυτό που έγραψες είναι ότι θες σπόνσορα για τα ταξίδια σου γιατί επιτελείς κάποιο μεγάλο έργο προς τη χώρα και την ανθρωπότητα.
Και είμαστε εδώ ένα σωρό άνθρωποι και σου λέμε ότι δεν το επικοινώνησες καλά αυτό που θες να πεις και μήπως θες να το επαναδιατυπώσεις με παραδείγματα να καταλάβουμε κι εσύ αρχίζεις τα περί του χαμηλού επιπέδου μας και της μη επίδρασης των ταξιδίων στη διεύρυνση των οριζόντων μας.
Ένας καλοπροαίρετος άνθρωπος που θα ήθελε επκοινωνία, θα έγραφε απλά ένα, ε, ναι ρε παιδιά τώρα που το βλέπω δεν έγινε κατανοητό όπως το εννοούσα, και θα εξηγούσε.
Εγώ ακόμα δεν έχω πεισθεί ότι δεν είσαι τρολ, τόσο out of place λέω δε μπορεί να είναι, επίτηδες το κάνει, μερικά σημεία του πρώτου post σου είναι λες και γράφτηκαν επίτηδες για να προκαλέσουν τα σχόλια που προκάλεσαν.
Όπως σου είπαν και πιο πάνω-αν και μας το έκανες ξεκάθαρο πως δεν το δέχεσαι-δεν είμαστε η αγέλη που πέφτει στον νέο να τον κατασπαράξει. Τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι να καταλάβαμε το ίδιο πράγμα, μήπως κάτι δε διατυπώθηκε σωστά στο αρχικό μήνυμα;
Τέλος πάντων, εδώ που έφτασε κακώς το συνεχίζουμε όλοι μας, καλά να περάσεις στη Νέα Ζηλανδία , να συνεννοηθείς καλύτερα με τους Μαορί και γενικότερα καλά ταξίδια.

arabickostas

Member
Υπαρχουν πολλα αρθρα στο διαδικτυο που αναφερουν με βαρυγδουπους τιτλους πως να ταξιδευεις και να σε πληρωνουν οι εκαστοτε κυβερνησεις. Αν τα ανοιξεις ομως θα δεις οτι οι προτασεις ειναι προφανως ασχετες με το τιτλο και η χρηματοδοτηση ειναι εμμεση. πχ αναφερεται, οτι επιδοτουνται νομαδες για εργασια απο αλλη χωρα, εθελοντικη εργασια , ανταλλαγη φοιτητων κτλ. Ενδεικτικα παραθετω ενα.

The U.S. Government Will Pay You To Travel — Here’s How To Cash In On Your Luxury Vacation Now

Αυτο εννοουσα @paefstra με τον Τσακωνα, οτι καθε πραγμα εχει και καποιο "τιμημα" απο πισω ειτε αυτο λεγεται αφηνω τον τοπο μου, ειτε οτι τα παιδια μου μεγαλωνουν στον αυτοματο πιλοτο κτλ...Αυτα που αναφερεις να ξερεις ειναι Ελληνικα φαινομενα κυριως, τα εζησα και εγω 16 χρονια στις ΕΔ οποτε αντιλαμβανομαι τι λες. Εδω που διαμενω πλεον, τουλαχιστον στη μεχρι τωρα εμπειρια μου, δεν υφισταται σε τετοιο βαθμο αλλα ακομα και αν φαινεται τουρισμος σε καποιες περιπτωσεις, εχει μακροπροθεσμο σκοπο και παντα χρηματοδοτειται απο ιδιωτικα κεφαλαια...Εκτος αν μιλαμε αμιγως για πολιτικη, οποτε παντου τα ιδια φανταζομαι.

Στο δια ταυτα τωρα αγαπητη Αριαδνη ακομα και αν θελουμε να φερουμε μια σκεψη και ιδεα ΔΕΝ χρησιμοποιουμε 1ο προσωπο και κυριως δινουμε στο ακροατηριο να καταλαβει τι εννοοουμε, με ενα παραδειγμα. Εσυ λοιπον εδω μπαινεις και λες, δοξαστε με , εχω παει σε 30 χωρες και θελω το κρατος να μου παρεχει προνομια σαν ενα απολυτο ΨΩΝΙΟ...Προφανως λαμβανεις την αντιμετωπιση που θα λαμβανε ενα τρολ και μετα οταν σε ρωτουν, τι εννοεις εξηγησε μας, αρχιζεις την παραφιλολογια και τους χαρακτηρισμους....

Υ.Γ Υποθετω @James οτι ο Υφυπουργος παρα τω Πρωθυπουργω, θα εμφανιστει συντομα...

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γράφω και σβήνω ώρα γιατί θα παρεξηγηθεί, αλλά το έχω πραγματική απορία και λέω να το ρίξω:

Αν μας φαίνεται παράλογο το κράτος να επιδοτεί αυτούς που τους κοστίζει πολύ σε χρόνο και σε χρήμα να κάνουν την καύλα τους γιατί δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στο κοινωνικό σύνολο εκτός από αμφισβητούμενα πρότυπα και φαντασιακές συγκινήσεις, τότε γιατί επιδοτεί τους αθλητές;
Υποτίθεται οτι ο αθλητισμός προάγει τον υγιή ανταγωνισμό τη φροντίδα του σώματος και του νου, την λεγόμενη ευγενή άμιλλα. Αν το δεις απο κοινωνική σκοπιά μόνο καλό μπορεί να κάνει ειδικά στους νέους και όταν υπάρχουν κατάλληλοι άνθρωποι που θα τους το περάσουν αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις να σέβεσαι τον εαυτό σου ώστε να σεβαστείς και τον συνάνθρωπο σου.

Υποτίθεται επίσης οτι τα ταξίδια μπορούν να προσφέρουν εμπειρίες και εικόνες που θα σε κάνουν να σκεφτείς περισσότερο, να ευαισθητοποιηθείς σαν άνθρωπος απέναντι στο διαφορετικό, να γίνεις δεκτικός με άλλες κουλτούρες, ήθη και έθιμα. Και αυτό απο κοινωνική σκοπιά είναι πολύ καλό για έναν άνθρωπο.

Απο τη στιγμή όμως που μπαίνει το χρήμα στη μέση, η ματαιοδοξία και η υστεροφημία του ανθρώπου όλα αυτά πάνε περίπατο....

DIONYSIS 79

New Member
Παρόλο που δεν συμφωνώ με τον τρόπο διατύπωσης της ανάρτησης αυτής της κοπέλας νιώθω την ανάγκη να την υπερασπιστώ.
Η διαδικτυακή επίθεση σε κάποιον με διαφορετική άποψη, ειδικά όταν γίνεται οργανωμένα σαν αγέλη, μπορεί να εξηγηθεί για τον απλούστατο λόγο οτι μερικοί άνθρωποι συχνά συμμορφώνονται με την ομάδα τους για να νιώσουν αποδεκτοί. Σε διαδικτυακούς χώρους σαν αυτόν, η ανωνυμία οδηγεί στην απαράδεκτη συμπεριφορά που επέδειξαν μερικοί σε αυτή την κοπέλα. Σε ένα φόρουμ σαν αυτό εδω με τους χρήστες να κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα, μειώνεται η συνολική ενσυναίσθηση, έτσι η επιθετική συμπεριφορά γίνεται πιο έντονη και μάλλον τρολ δεν φαίνεται να είναι η κοπέλα, αλλά μερικοί θερμοκεφαλοι. Επαναλαμβάνω ότι αν και δεν συμφωνώ με το post της, κάποιοι άλλοι βλέπουν τις διαφορετικές απόψεις ως απειλή για τις πεποιθήσεις τους, οπότε αντιδρούν με επιθετικότητα για να τις υπερασπιστούν.
Η ομαδική επίθεση σε έναν αντίπαλο μπορεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες την ψευδαίσθηση ότι είναι ανώτεροι. Έχω κουραστεί να βλέπω στάσεις παρόμοιες με τις δικές σας, όπου οι διαφορετικές απόψεις φαίνονται παράλογες ή επικίνδυνες. Μέχρι και meme έφτιαξε κάποιος για να την μειώσει και αυτό γιατί για κάποιους η διαδικτυακή παρενόχληση είναι ένας τρόπος εκτόνωσης προσωπικών προβλημάτων.
Αυτή η συμπεριφορά είναι κατά την άποψη μου απαράδεκτη και απαιτεί αυτοέλεγχο και μια στοιχειώδη παιδεία.
Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθω και περάσουν και μένα για τρολ λόγω των διαφορετικών πεποιθήσεων το λογαριασμό τον έφτιαξα πριν από λίγο και ο λόγος ήταν αυτά που διάβασα σε αυτό το post.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Παρόλο που δεν συμφωνώ με τον τρόπο διατύπωσης της ανάρτησης αυτής της κοπέλας νιώθω την ανάγκη να την υπερασπιστώ.
Η διαδικτυακή επίθεση σε κάποιον με διαφορετική άποψη, ειδικά όταν γίνεται οργανωμένα σαν αγέλη, μπορεί να εξηγηθεί για τον απλούστατο λόγο οτι μερικοί άνθρωποι συχνά συμμορφώνονται με την ομάδα τους για να νιώσουν αποδεκτοί. Σε διαδικτυακούς χώρους σαν αυτόν, η ανωνυμία οδηγεί στην απαράδεκτη συμπεριφορά που επέδειξαν μερικοί σε αυτή την κοπέλα. Σε ένα φόρουμ σαν αυτό εδω με τους χρήστες να κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα, μειώνεται η συνολική ενσυναίσθηση, έτσι η επιθετική συμπεριφορά γίνεται πιο έντονη και μάλλον τρολ δεν φαίνεται να είναι η κοπέλα, αλλά μερικοί θερμοκεφαλοι. Επαναλαμβάνω ότι αν και δεν συμφωνώ με το post της, κάποιοι άλλοι βλέπουν τις διαφορετικές απόψεις ως απειλή για τις πεποιθήσεις τους, οπότε αντιδρούν με επιθετικότητα για να τις υπερασπιστούν.
Η ομαδική επίθεση σε έναν αντίπαλο μπορεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες την ψευδαίσθηση ότι είναι ανώτεροι. Έχω κουραστεί να βλέπω στάσεις παρόμοιες με τις δικές σας, όπου οι διαφορετικές απόψεις φαίνονται παράλογες ή επικίνδυνες. Μέχρι και meme έφτιαξε κάποιος για να την μειώσει και αυτό γιατί για κάποιους η διαδικτυακή παρενόχληση είναι ένας τρόπος εκτόνωσης προσωπικών προβλημάτων.
Αυτή η συμπεριφορά είναι κατά την άποψη μου απαράδεκτη και απαιτεί αυτοέλεγχο και μια στοιχειώδη παιδεία.
Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθω και περάσουν και μένα για τρολ λόγω των διαφορετικών πεποιθήσεων το λογαριασμό τον έφτιαξα πριν από λίγο και ο λόγος ήταν αυτά που διάβασα σε αυτό το post.
Όμορφη και σωστή διατύπωση...

Παρόλα αυτά περνάει από το μυαλό μου ότι διεξάγεται κάποιο είδος social experiment από λογαριασμούς που μόλις δημιουργήθηκαν...

tatooine

Member
Κάθε άλλο παρά ανώνυμα είναι τα περισσότερα μέλη που απάντησαν και που προσφέρουν χρόνια με τον τρόπο τους. Το ποστ απλά ήταν περίεργο και άστοχο με αποτέλεσμα να προκαλέσει όλες αυτές τις αντιδράσεις.
Καλά ταξίδια πάνω απ όλα εύχομαι με υγεία.

paefstra

Member
Λες να ειναι αυτο?
Η μηπως εχουμε δει την καταντια των κρατικων πορων που διατιθεται σε υγεια και παιδεια και ακουγεται μαλλον ως αστειο το "θελω φορολογικη ελαφρυνση για να ταξιδευω, δηλαδη ολοι οι αλλοι να πληρωνετε απο την τσεπη σας την υγεια και την παιδεια για να πηγαινω ταξιδια". Εξαρταται και τι λεει κανεις στην πρεμιερα του σε φορουμ.

DIONYSIS 79

New Member
Όμορφη και σωστή διατύπωση...

Παρόλα αυτά περνάει από το μυαλό μου ότι διεξάγεται κάποιο είδος social experiment από λογαριασμούς που μόλις δημιουργήθηκαν...
Φίλε μου hayate δεν ξέρω αν είσαι τρολ και εσύ, το ΤΟΝΙΣΑ, ότι τον λογαριασμό τον έφτιαξα γιατι είχα την ανάγκη να γράψω την παραπάνω γνώμη. Αν είναι να αρχίσουμε τώρα και με θεωρίες συνομωσίας άσε το καλύτερα. Επισκέπτομαι συχνά το travelstories αλλά ποτέ δεν έχω ξανασχολιάσει. Πολύ επιθετικότητα...πολύ.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Τι μας λέτε;
Αν εσείς παίρνατε βραβείο γι' αυτό το λόγο, εμείς θα ήμασταν ήδη άγαλμα δίπλα απ' του Φιλίππου... :bleh:
Και δωρεάν μπύρες εφ όρου ζωής!

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Εντάξει παιδιά, επίπεδο σχολιαστών Πρώτου Θέματος. Καλά ταξίδια σας εύχομαι και δεν τα ξαναλέμε.
Εγώ φιλενάδα, όπως και άλλοι πιστεύω, κάνω το σκατό μου παξιμάδι για να μπορέσω να κάνω ένα ή δύο μικρά ταξίδια το χρόνο και εξοργίζομαι όταν εσύ που έχεις πάει σε 30 χώρες να ζητάς επιχορηγήσεις.
Άντε στο καλό και καλά ταξίδια.

varioAthens

Member
Φίλε μου hayate δεν ξέρω αν είσαι τρολ και εσύ, το ΤΟΝΙΣΑ, ότι τον λογαριασμό τον έφτιαξα γιατι είχα την ανάγκη να γράψω την παραπάνω γνώμη. Αν είναι να αρχίσουμε τώρα και με θεωρίες συνομωσίας άσε το καλύτερα. Επισκέπτομαι συχνά το travelstories αλλά ποτέ δεν έχω ξανασχολιάσει. Πολύ επιθετικότητα...πολύ.
Ηρθε και το ετερον ημισυ του ζευγαριου των ταξιδιωτων που θελουν επιχορηγηση γιατι ζηλεψαν τη δοξα των φιλων τους απο το Μαντσεστερ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.957
Μέλη
39.660
Νεότερο μέλος
DIONYSIS 79

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom