GTS
Member
Τι να κάνω που έχουμε κάνει μπάνιο σε όλους τους καταρράκτες της υφηλίου...μόνο στη Βενεζουέλα σε τρεις, πιο πολύ βραχήκαμε κι απ'τα Λος Ρόκες.
Iguacu όμως όχι....έχουμε κάνει μπάνιο σε όλους τους καταρράκτες της υφηλίου...
Όχι ακόμα...άραγε μπορείς εκεί?Iguacu όμως όχι....
Να το ψάξουμε, μη τους αφήσουμε έτσι!!!Όχι ακόμα...άραγε μπορείς εκεί?
Όρεξη έχω, χρόνο δεν έχω και είναι πολλά... να δώ πόσοι θα αντέξετε τελικά!!Μπράβο Αντώνη!!! Δεν ήσουν και πολύ "ομιλητικός" περί του ταξιδιού αυτού και νόμιζα ότι δεν θα είχες όρεξη για ιστορία!!! Μόνο μην αργείς τις συνέχειες!!! Περιμένω με ενδιαφέρον και ανυπομονησία!!!
Υ.Γ. Έβαλες και ασορτί profile pic!!!
Ειμαστε καθολου σοβαροιιιιιι?Δεν είχε μία εφέτος! Φαντάσου δωρεάν ταξίδι στην Αυστραλία της πλήρωναν (τώρα θα'πρεπε να είναι εκεί) και πάλι δεν πήγε...
Αστα, μια εταιρία που είναι ο πατέρας της, βασικά ψιλοασχολείται με show biz, καταλαβαίνεις... Είναι εκεί τώρα όσοι πήγαν, έρχονται σε καμιά εβδομάδα, σύνολο καμιά εικοσαριά μέρες. Όλα πληρωμένα!!! Αχ...νομίζω πως μόνο εγώ πληρώνω τελικά σε αυτόν τον πλανήτη...Ειμαστε καθολου σοβαροιιιιιι?
Και δεν εχω και αυτο το εμοτικον που βαραει το κεφαλι στην οθονη.
Καλα ποιοι της τα πληρωναν αυτα ...μηπως χρειαζονται εναν αντικαταστατη βρε αδερφε.....
Εγώ μας βλέπω μπαναρισμένους σε λίγο.......Πολυ ψυχραιμη τη βλεπω την κουμπαρα ...αα μα δεν ειναι καθολου ζηλιαρα .Εγω θα ειχα σκασει!!!!