• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ρουμανία Βουκουρέστι

domino

Member
Απο χρηματα τι να κανω? Πρεπει να αλλαξω τα ευρώ σε lei αλλα που?
Αν παρω μια revolut που εχω θα ειμαι εντάξει? Η απλα με την χρεωστική της τράπεζας μου καλύτερα?

μετρητα χρειαστηκα μόνο για εισητηρια του μετρο . ηRevolut ειναι ΟΚ

Για φαγητό προτάσεις? Θα εχουμε και 3 παιδια μαζι με ότι αυτο συνεπάγεται.
Υπαρχουν πιτσαριες - fast food (mac donalds ισως) ?
Για πρωινό ή για brunch ?
θα φατε εδώ την τελευταια βραδια

Google Maps

πρωινο εδώ - του ιδίου group

Google Maps

καλα σχολια εχω ακουσει για αυτο - καλυπτει την πιτσα

Google Maps

φτηνα σφολιατοειδη - εχει και αλλου

Google Maps

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Καλησπέρα!

Αυτο που θα σου πω να κανετε σιγουρα, ειναι μια βολτα στα therme! Ειδικα τα παιδια θα παθουν σοκ!
Start | Therme București
Δες βιντεο και σε youtube για να καταλαβεις! Προσβαση με uber, προ covid ειχε δωρεαν λεωφορειο, πλεον δεν ειμαι σιγουρος. Δεν χρειαζετε να κλεισεις εισιτηρια πας εκει κατευθειαν.
Ειναι φοβερη εμπειρια!

Αυτα απο εμενα!

Ερωτηση ανεβαινω για 9-10 Οκτωβριου να τρεξω εναν αγωνα για Σαββατοκυριακο. Το μερος την εποχη αυτη ενδεικνυται για τετοια εποχη ή θα εχω θεμα? ευχαριστω πολυ!
Θελω μια προταση για την ημερα μετα τον αγωνα να αφιερωσω σε υδροθεραπειες ή καποιυ ειδους μασαζ αποκαταστασης !
Ευχαριστω πολυ!

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
Ερωτηση ανεβαινω για 9-10 Οκτωβριου να τρεξω εναν αγωνα για Σαββατοκυριακο. Το μερος την εποχη αυτη ενδεικνυται για τετοια εποχη ή θα εχω θεμα? ευχαριστω πολυ!
Θελω μια προταση για την ημερα μετα τον αγωνα να αφιερωσω σε υδροθεραπειες ή καποιυ ειδους μασαζ αποκαταστασης !
Ευχαριστω πολυ!
Αν ενδείκνυνται τα λουτρά εννοείς; Λόγω καιρού;

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Αν ενδείκνυνται τα λουτρά εννοείς; Λόγω καιρού;
Ναι τι άλλο; ... Πώς πας εκεί; Υπάρχει κάποιο πακέτο που μπορώ να κάνω χρήση συνδυαστικά; Βλέπω τρείς διαφορετικές χρεώσεις για τρία πακέτα... Ρωτάω όσους έχουν πάει όχι θερινή περίοδο

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
Ναι τι άλλο; ... Πώς πας εκεί; Υπάρχει κάποιο πακέτο που μπορώ να κάνω χρήση συνδυαστικά; Βλέπω τρείς διαφορετικές χρεώσεις για τρία πακέτα... Ρωτάω όσους έχουν πάει όχι θερινή περίοδο
Κατεβάζεις την εφαρμογή της Bolt, είναι σαν το δικό μας Beat και σε 15 λεπτά έχεις φθάσει αν μένεις κέντρο στο Βουκουρέστι. Έχει και εξωτερική πισίνα στα λουτρά

magda pap.

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΓΙΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Πληροφορίες για Βουκουρέστι;🆘

Αγαπημένοι μου ταξιδιωτικοί φίλοι χρόνια πολλά!!!Λιγο πριν λήξει η χρονιά φλερτάρω να κλείσω το πρώτο μου ταξίδι με backpack 🎒!!!Μην γελάτε 🤣🤣🤣🤣…αυτό θα είναι άθλος για εμένα!!!Αλλα επειδή αυτό συνεπάγεται και μικρή παραμονή σε πόλη,δηλαδή ένα τριήμερο το πολύ,έχω κάποιες απορίες για όσους έχουν επισκεφτεί το Βουκουρεστι και την Τρανσυλβανία.Επειδή θα πάω με τις φίλες μου (4 στο συνολο)και λέγαμε να φύγουμε Παρασκευή μεσημέρι και να γυρίσουμε Κυριακή βράδυ αλλά ανέβηκαν πολύ οι τιμές (μες στο Φεβρουάριο),εάν πάμε Παρασκευή απόγευμα (αφιξη στις 17:00) και αναχώρηση από εκεί Κυριακή στις 15:00)προλαβαίνουμε να δούμε πράγματα;Αξίζει το Βουκουρεστι;Θελουμε οπωσδήποτε να πάμε μονοήμερη στα κάστρα και μια επίσκεψη στο σπα!Εαν πάμε με αυτές τις πτήσεις το κόστος είναι φθηνό αλλά υπάρχει μια διχόνοια στην ομάδα για το εάν φθάνει ο χρόνος και τι πρέπει να δούμε.Δυστυχώς λόγω εργασίας και υποχρεώσεων δεν μπορούμε άλλες μέρες.Για πείτε μου την γνώμη σας!!!!

Last edited by a moderator:

Viaggi

Member
Αγαπημένοι μου ταξιδιωτικοί φίλοι χρόνια πολλά!!!Λιγο πριν λήξει η χρονιά φλερτάρω να κλείσω το πρώτο μου ταξίδι με backpack 🎒!!!Μην γελάτε 🤣🤣🤣🤣…αυτό θα είναι άθλος για εμένα!!!Αλλα επειδή αυτό συνεπάγεται και μικρή παραμονή σε πόλη,δηλαδή ένα τριήμερο το πολύ,έχω κάποιες απορίες για όσους έχουν επισκεφτεί το Βουκουρεστι και την Τρανσυλβανία.Επειδή θα πάω με τις φίλες μου (4 στο συνολο)και λέγαμε να φύγουμε Παρασκευή μεσημέρι και να γυρίσουμε Κυριακή βράδυ αλλά ανέβηκαν πολύ οι τιμές (μες στο Φεβρουάριο),εάν πάμε Παρασκευή απόγευμα (αφιξη στις 17:00) και αναχώρηση από εκεί Κυριακή στις 15:00)προλαβαίνουμε να δούμε πράγματα;Αξίζει το Βουκουρεστι;Θελουμε οπωσδήποτε να πάμε μονοήμερη στα κάστρα και μια επίσκεψη στο σπα!Εαν πάμε με αυτές τις πτήσεις το κόστος είναι φθηνό αλλά υπάρχει μια διχόνοια στην ομάδα για το εάν φθάνει ο χρόνος και τι πρέπει να δούμε.Δυστυχώς λόγω εργασίας και υποχρεώσεων δεν μπορούμε άλλες μέρες.Για πείτε μου την γνώμη σας!!!!
Πολύ αισιόδοξο το σχέδιο σας αλλά νομίζω πως δεν είναι εφικτό. Φλεβάρη η μέρα είναι ακόμα μικρή. Το κοντινότερο κάστρο θέλει 4 ώρες τουλάχιστον πήγαινε-έλα. Η Κυριακή ουσιαστικά φτάνει μόνο για ένα καφέ. Τη Παρασκευή μέχρι να τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο ίσα που θα προλάβετε μια βόλτα στη παλιά πόλη...
Τώρα αν αξίζει το Βουκουρέστι στις μέρες που έχετε στη διάθεση σας μια χαρά είναι. Φυσικά πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι είναι μια πόλη που άνηκε στο πρώην ανατολικό μπλοκ με ότι αυτό συνεπάγετε.

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
Άρα θα πάτε ουσιαστικά για μια μέρα....
Η Τρανσυλβανία είναι μονοήμερη εκδρομή,στο σπα μπορείτε να πάτε όταν φθάσετε αλλά δεν θυμάμαι τι ώρα κλείνει οπότε ούτε και αυτό προλαβαίνετε μάλλον. Οπότε είτε θα δείτε μόνο το Βουκουρέστι είτε θα πάτε άλλη φορά

magda pap.

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΓΙΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Άρα θα πάτε ουσιαστικά για μια μέρα.... Η Τρανσυλβανία είναι μονοήμερη εκδρομή
Για αυτό ρωτάω εάν αξίζει το Βουκουρεστι γιατί παίζει και η επιλογή να μην πάμε στα Κάστρα εάν αξίζει η πόλη και να κάτσουμε να την δουμε.Εάν Παρασκευή και Σάββατο δουμε την πόλη και Κυριακή πάμε σπα και επιστροφή,αξίζει τον κόπο;

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Βουκουρέστι σίγουρα δεν ειναι απο τις ομορφότερες πόλεις, συγκριτικα με άλλες, αλλα για 1,5 μέρα που έχετε μια χαρα ειναι...ολα τα μέρη έχουν κάποιο ενδιαφέρον... Τώρα αφού θέλετε σπα όπως και δηποτε μπορείτε να πάτε Σάββατο απόγευμα να χαλαρώσετε, με το που νυχτώσει δλδ, και αφου εχετε περπατήσει την πόλη.. Μετά βγαίνεις και μια βόλτα.. Τώρα για κάστρα άλλη φορά θα ελεγα... Όλα αυτά μια πρόταση ειναι βέβαια..

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
Για αυτό ρωτάω εάν αξίζει το Βουκουρεστι γιατί παίζει και η επιλογή να μην πάμε στα Κάστρα εάν αξίζει η πόλη και να κάτσουμε να την δουμε.Εάν Παρασκευή και Σάββατο δουμε την πόλη και Κυριακή πάμε σπα και επιστροφή,αξίζει τον κόπο;
Εμένα προσωπικά μου άρεσε το Βουκουρέστι. Έχει την δική του προσωπικότητα, υπέροχα πάρκα, μικρή αλλά συμπαθητική παλιά πόλη.
Αν τα αεροπορικά είναι φθηνά, να πάτε, έστω και για 1,5 μέρα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα