Φίλε μου το ξενοδοχείο πως λεγόταν να το αποφύγουμε στο μελλον;Δεκτά όσα λες όμως για το ξενοδοχείο είπες πως δεν μπορείς να βοηθήσεις γιατί είναι καθαρά προσωπικό το θέμα. Είπες ότι είναι παλιά αλλά ως εκεί. Όσο αφορά τα ναρκωτικά λέω ψέματα δηλαδή? Έχω λόγο? Και στο Μπράσοβ είχε αστυνομία παντού όμως στο Βουκουρέστι είχε έξω από Parking και μεγάλα ξενοδοχεία. Δεν ξέρω αν σε έχουν αγκαλιάσει εσένα ξέρω τι είδαμε εμείς 2 μέρες. Έχω λόγο να πω αρνητικά για το Βουκουρέστι? Όχι ούτε είπα ότι πέρασα χάλια. Είπα όμως την αλήθεια όμως λένε το ίδιο με εμένα οι περισσότεροι εδώ μέσα. Αν οι ταξιτζήδες έχουν βαρεθεί την ζωή τους επειδή οδηγούν χρόνια τότε ας σταματήσουν να το κάνουν. Εμείς δεν έχουμε καμία όρεξη να ανεχόμαστε τα πρόσωπα τους αυτά. Και στην Ελλάδα υπάρχουν και παντού φυσικά. Εδώ όμως μιλάμε για το Βουκουρέστι. Μάλλον πρέπει να γράφουμε όλοι ότι περνάμε τέλεια. 5 Γιαπωνέζοι με ένα Jack Daniel στο χέρι στο στενό που είπαμε έκαναν ότι γούσταραν. Να μην το πω? Και στον Λαγανά στην Ζάκυνθο προσπάθησαν να μου πουλήσουν ναρκωτικά αλλά το είπα στο κατάλληλο θέμα. Πες μας τώρα ότι πήγαμε και στην πόλη των αγγέλων να τρελαθώ. Όπως κ να έχει εγώ προσωπικά σ ευχαριστώ για την βοήθεια για το ταξίδι αυτό.