villi
Member
Thanos92 με είχες ρωτήσει για τα ξενοδοχεία και σου είχα γράψει αν θυμάσαι ότι στο ιστορικό κέντρο τα κτίρια είναι πολύ παλιά και σε άσχημη κατάσταση. Είχες και καλύτερη επιλογή αλλά μόνος σου επέλεξες τη φθηνότερη. Και σου είχα τονίσει ότι είναι φθηνότερο ακριβώς γι'αυτο το λόγο! Κανείς ως τώρα δεν είδε αυτά που μας έγραψες, ούτε εγώ που έζησα 3 χρόνια όχι 2 μέρες. Η παλιά πόλη όπως και όλο το Βουκουρέστι έχει παντού φύλακες, ποτέ και πουθενά δε με πλησίασε κανείς για ναρκωτικά ούτε άκουσα από κανένα να του έχει συμβεί. Στο παλιό κέντρο εχει 2-3 bar με χορεύτριες όπου δε γίνεται τίποτα περίεργο απλά χορεύουν με σορτσάκια, έχω πάει πολλάκις. Στην Αθήνα έχει πολύ περισσότερα και πιο... περίεργα !!! Οι ταξιτζήδες είναι πληγή σε πολλές χώρες διότι συνήθως είναι άνθρωποι με ελάχιστη ή μηδενική μόρφωση. Στη Ρουμανία σε μεγάλο ποσοστό είναι ρομά. Μου έχει τύχει να τσακωθω άσχημα γιατί με περασε για τουρίστρια και ζήταγε υπερβολικό ποσό. Ενας στους εκατονταδες που χρησιμοποιησα στα 3 χρόνια. Ναι και κάποιοι δε λένε καλημέρα γιατί έχουν βαρεθεί τη ζωή τους μέσα στο ταξί. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αρκεί να με πάει με ασφάλεια στον προορισμό μου. Δε γινεται να τους τσουβαλιασουμε όλους ομως και πολύ περισσότερο έναν ολόκληρο λαό επειδή νομίζεις οτι κάτι περίεργο είδες σε 5 ανθρώπους. Εγώ ξέρω καλά πόσο με αγκάλιασαν και με βοήθησαν και εξαγριώνομαι με τέτοιους χαρακτηρισμους. Φιλικά πάντα!