naki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δαλματικές ακτές
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ-Θιβέτ
Αγαπητέ @gioske δυστυχώς το μήνυμά σου το είδα τώρα ..πολύ κατόπιν εορτής !!! Ελπίζω να περάσατε όμορφα ! Ίσως μας δοθεί ευκαιρία να βρεθούμε σε κάποιο άλλο ταξίδι όπου θα έχουμε κοινό προορισμό !!! Όσο για τα walking tours θα έλεγα ότι είναι πολύ μικρά τα παιδιά και δεν θα το πρότεινα ..είναι για αργότερα ! Ο γιος μου που είναι τώρα 14 χρόνων ακολουθεί πιο άνετα ...ξέρει πλέον με πια φιλοσοφία συμμετέχουμε .. τα αγγλικά του έχουν αναβαθμιστεί αρκετά.. οπότε βρίσκει ενδιαφέρον ..στο να γνωρίσει τον καινούργιο τόπο μέσα από αυτή την διαδικασία ! Όταν πρωτο-συμμετείχε .. ήταν στην Βαρκελώνη όταν ήταν 9 χρόνων ...δεν του ήταν δυσάρεστο να ακολουθήσει στην βόλτα εξηγώντας του περιληπτικά στα Ελληνικά ...τα διάφορα αξιοθέατα ...και κεντρίζοντας του το ενδιαφέρον -ούτως ή άλλως ήξερε ότι θα κάναμε πολλές βόλτες .. οπότε τι καλύτερο να έχεις και ξενάγηση παράλληλα χωρίς να χάνεσαι - !! Βέβαια πλέον σ όλα μας τα ταξίδια βάζουμε walking tour οπότε το ξέρει προκαταβολικά και το απολαμβάνει !Πολύ θα το ήθελα, αλλά στις 06/08 λέμε να φάμε όλη τη μέρα στο Therme. Ωστόσο αν αλλάξει κάτι το τηλεφωνό μου είναι . Έχω και viber, στο facebook είμαι σαν George Skentzos
Το walking tour το προτείνεις και για μας με δυο παιδιά 3 και 5;
@vagar78 σ ευχαριστώ πολύ και πάλι για όλη την πληροφόρηση γύρω απ τα Therme.. βόλεψε πάρα πολύ να αποχαιρετίσουμε ..και να κλείσουμε το ταξίδι μας στο Βουκουρέστι ! Περιοριστήκαμε μόνο στο Galaxy ..-λόγω του μικρού- ...κλείσαμε για 4,5 ώρες ..πήγαμε δωρεάν με το δικό τους Bus από την Piata Romana ..οι αποσκευές μας φυλάχτηκαν με ασφάλεια στην Reception ..και φεύγοντας για αεροδρόμιο η uber μας κατά εξυπηρέτησε πάμφθηνα !!