Αν και νωρίς ακόμα καλά κάνεις κ προετοιμαζεσαι ....Τσέκαρε μόνο ότι η κλειστή αγορά θα είναι ανοιχτή την μέρα που την εχείς βάλει στο προγραμμα γτ δεν κατάλαβα ακριβώς τι μέρα θα πάτε. .Τα λουτρά πίστεψε με είναι εμπειρια ζωης εγώ πάω ξανά σε μερικές μέρες παλι κ ένας από τους λόγους είναι τα λουτρά....Μια χαρά και τα μαγαζιά που εκλεισες εννοειται ότι χρειαστείς ρωτάς ....Θα τα έχω φρεσκαρει κιόλας οπότε θα μπορώ να σας πω αν έχει αλλάξει κάτι. .Παιδιά καλσπέρα και από εμένα.Κατ'αρχήν Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές να έχουμε.Μετά από διάβασμα και των 92 σελίδων,μπόρω να πώ ότι ΄έχω κατατοπιστεί αρκετά ως πρός το ταξίδι μας στην Βουδαπέστη.Χάρη πρωτίστως στον vagar78,αλλά και στους υπόλοιπους με τις αφηγήσεις τους πιστέυω έχω βγάλει μία άκρη.Έκλεισα με Ryanair για Βουδαπέστη με 150 ευρώ γι 3 'ατομα,στις 28/3 καί επιστροφή 3/3.Έχουμε 3 μέρες γεμάτες αφού φθάνουμε 08.00 το πρωί.Οι μόνες σίγουρες κρατήσεις είναι για φαί στις 01/ο3 στις 13.00 στο Hungarim Biztro καί στις 2/3 στις 17.30 Trofea( margit korut 2),οπότε το πρόγραμμα θα πάει βάση αυτών των κρατήσεων.Το μέρος που θα μείνουμε ειναι το Vaci Midtown Apartments (vaci utca 42).Σαν πρόγραμμα κάθησα και έβγαλα αυτό.Δέκτή κάθε παρέμβαση. 1η ΜΕΡΑ Άγιος Στέφανος,Κοινοβούλιο,Μνημείο παπουτσιών,Συναγωγή Εβραίων. 2η μερα Γέφυρα Αλυσίδων,Σινταρέλλα,Κλειστή Άγορα. 3η μέρα Προμαχώνας Ψαράδων,Πλατέια Ηρώων,Κάστρο Βούδας,Εκκλησία Ματίας. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. ΥΓ. Επίτηδες δεν έβαλα καθόλου λουτρά γιατι δεν τρελλαινόμαστε ιδιέταιρα.....