• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Βουδαπέστη 2016 (πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός)

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Καλησπερα ή μαλον καλημερα κι απο μενα,μολις επεστρεψα απο παρίσι σωα και αβλαβη χαχα ξεκουραζομαι λιγακι γιατι μεθαυριο πεταω για βουδαπεστη πρωτη φορα...ολα εισητηρια συναλαγμα δωματιο κ γενικες πληροφοριες πηρα απο τον φιλο μας εδω ευχομαι σε ολους μας ενα καλο ταξιδι.και καλη συνεχεια.

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλησπερα ή μαλον καλημερα κι απο μενα,μολις επεστρεψα απο παρίσι σωα και αβλαβη χαχα ξεκουραζομαι λιγακι γιατι μεθαυριο πεταω για βουδαπεστη πρωτη φορα...ολα εισητηρια συναλαγμα δωματιο κ γενικες πληροφοριες πηρα απο τον φιλο μας εδω ευχομαι σε ολους μας ενα καλο ταξιδι.και καλη συνεχεια.
Όλα έτοιμα Ρένα ή έχεις ακόμα εκκρεμότητες; Πολλά ταξίδια τελευταία σε ζηλεύω :)

mpempa91

Member
Τις ιδιες ημερομηνίες πηγαινω κι εγω πρωτη μου φορα στη βουδαπεστη αν εχεις κλεισει με aegean ιδια πτηση κι εγω απ τον vag. πορωθηκα για βουδαπεστη χεχε.
Ναι με aegean πετάω! Στην ίδια πτήση θα είμαστε!!!

Λοιπόν παιδιά έφτασε η μεγάλη μέρα! Αύριο το πρωί πετάμε για Βουδαπέστη! Όλα έτοιμα! Βαλίτσες, πρόγραμμα, λίγο συνάλλαγμα έτσι να υπάρχει και οι απαραίτητες κρατήσεις στα εστιατόρια! Το μόνο που μένει είναι να αποβάλω το άγχος που με έπιασε τελευταία στιγμή. Είναι το 1ο μου ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς γκρουπ μάλιστα, έχω αναλαβει εγώ και όλη την οργάνωση και ανησυχώ λίγο για να πάνε όλα καλά! Όπως και να χει, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες και ιδιαίτερα τον @vagar78 για τον αναλυτικότατο οδηγό. Την άλλη εβδομάδα με το καλό θα έχετε και τις δικές μου εντυπώσεις!!!❤❤❤

Last edited by a moderator:

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Όλα έτοιμα Ρένα ή έχεις ακόμα εκκρεμότητες; Πολλά ταξίδια τελευταία σε ζηλεύω :)
Ολα ετοιμα...ειχα κανονησει ολα τα ταξιδια για δεκεμβρη -γεναρη που θα ειμαι πειραια...μενω πατμο μονιμα και πιστεψε με το ταξιδι με πλοιο ειναι το χειροτερο μου...και το πιο δυσκολο.τα αεροπλανα καμια σχεση...αφου ηρθα απο παρισι εγινε κ τρομοκρατικη επιθεση εκει...συν τα κιτρινα γιλεκα...ολα καλα θα πανε.

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλά να περάσετε κορίτσια εύχομαι να σας κάνει καλό καιρό και να περάσετε τέλεια..Αν χρειαστείτε βοήθεια με χαρά θα κάνουμε ότι μπορούμε να βρούμε λύση :)

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Καλημερα οποιος ειναι στην 31 πυλη για βουδαπεστη να σηκωθει όρθιος χεχε στην αναμονη ειμαστε καλο μας ταξιδιιιιι.

dimikonti

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
TEXAS
Καλημέρα κ παλι, σε συνεχεια της προετοιμασιας του ταξιδιου μου, μπηκα στο site για καρτα απεριοριστων διαδρομων κ βλεπω διαφορετικες τιμες απο αυτες που εχουμε αναφερει..για δειτε εδω..https://www.budapestinfo.hu/webshop
και μια αλλη ερωτηση εχω , μπορω αν κανω κρατηση στην ταρατσα του RUDAS ?? Ή πρεπει να παω επο εκει κ να τους το πω? ειναι πιο ακριβα? ευχαριστω

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Καλημέρα κ παλι, σε συνεχεια της προετοιμασιας του ταξιδιου μου, μπηκα στο site για καρτα απεριοριστων διαδρομων κ βλεπω διαφορετικες τιμες απο αυτες που εχουμε αναφερει..για δειτε εδω..https://www.budapestinfo.hu/webshop
και μια αλλη ερωτηση εχω , μπορω αν κανω κρατηση στην ταρατσα του RUDAS ?? Ή πρεπει να παω επο εκει κ να τους το πω? ειναι πιο ακριβα? ευχαριστω
Εχεις δικιο για τις διαφορετικες τιμες ειναι ακριβοτερα...εγω πηρα μια για 4 μερες κοστισε 52 ευρω. με την καρτα μου....βρηκα ομως καλο συναλαγμα...για τα αλλα που ρωτας δεν ξερω μολις εφτασα βουδαπεστη κ πινω ζεστη σοκολατα.

dimikonti

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
TEXAS
Σοβαρα 52€ ?? παρα πολλα..δηλαδη για 2 ατομα 104 € ??? Μηπως καλυτερα να βγαζω καθημερινα καρτα??? Στη υγεια σου.Καλα να περασεις!!κ περιμενω λεπτομερειες απτο ταξιδι!

Ας ενημερωσει και αλλος αν εχει γνωμη για τα εισητηρια διαρκειας για να εχουμε αποψη στο τι μας συμφερει τελικα!! @vagar78 τι λες?

giorgtsi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
New York
Ας ενημερωσει και αλλος αν εχει γνωμη για τα εισητηρια διαρκειας για να εχουμε αποψη στο τι μας συμφερει τελικα!! @vagar78 τι λες?
Εγώ είχα αγοράσει την φοιτητική εβδομαδιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών και έκανε περίπου 10 ευρώ ενώ ή κανονική 15 ευρώ.Το γράφει και ο @vagar78 στην πρώτη σελίδα του οδηγού.Το ποσό που αναφέρετε μου φαίνεται εξωφρενικό εκτός αν μιλάτε για άλλο πράγμα ή αν ακρίβυναν τόσο πολύ οι τιμές από πέρυσι που πήγα.

Το επίσημο site συγκοινωνιών είναι αυτο: https://bkk.hu/

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Η κάρτα που πήρε η @sinefoula είναι η Budapest Card που σου δίνει κάποιες εκπτώσεις σε αξιοθέατα κ δωρεάν μετακινήσεις για αυτό και είναι πολύ ακριβή..Δεν έχεί καμία σχέση με την κάρτα για τις μετακινήσεις είναι κάτι διαφορετικό ...Νομίζω αν θες να πας στην ταράτσα πληρώνεις λίγο παραπάνω αλλά δεν θυμάμαι να μπορείς να κάνεις κράτηση....

Last edited:

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Η κάρτα που πήρε η @sinefoula είναι η Budapest Card που σου δίνει κάποιες εκπτώσεις σε αξιοθέατα κ δωρεάν μετακινήσεις για αυτό και είναι πολύ ακριβή..Δεν έχεί καμία σχέση με την κάρτα για τις μετακινήσεις είναι κάτι διαφορετικό ...Νομίζω αν θες να πας στην ταράτσα πληρώνεις λίγο παραπάνω αλλά δεν θυμάμαι να μπορείς να κάνεις κράτηση....
Αν εισαι λιγο ασχετος οπως εγω...στο αεροδρομιο σου πουλαν τα παντα ναι η boudapest card ειναι...της ειπα της κοπελας οτι θα μεινω 4 μερες και μου εδωσε αυτην...λιγο μπερδεμα το αεροδρομιο..... μετα πηρα το E200 και στο τερμα του το M3 κι αυτα αφου ρωτουσα πως κ τι....δεν ειχα σημα παντου...το δωματιο-στουντιο τελειο οτι καλυτερο εχω δει...επεσα ξερη...κεντρο vaci utca μενω ευτυχως...γιατι απο αυριο οι εξορμησεις σημερα χαλαρη βολτα κ καφε.και παλι ευχαριστουμε για ολα φιλε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom