Ευχαριστωωωω....Μια χαρά ισχύει αρκεί να μην έχεις φοιτητικό πακέτο
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες δεν έχω άποψη για το VakVarju γιατί δεν έχω πάει αλλά λίγο που το είδα μου άρεσε και θα το δοκίμαζα. Βέβαια στο tripadvisor (δεν τρελαίνομαι γιατί έχω πάει αρκετές φορές σε μαγαζιά που είδα εκεί και δεν άξιζαν) το Χουγκαριμ το βγάζει 13 στα 2766(το vakvarju στο 279) και έχει και 8736 κριτικές που είναι δύσκολο να κρατήσεις βαθμολογία με τόσο κόσμο.Από την άλλη το fatal που είναι το αγαπημένο μου είναι στο 658. Λίγο σημασία έχουν όλα αυτά το σημαντικό είναι να έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες στο φαγητό... Αν πάω ξανά θα δοκιμάσω και 3-4 καινούργια για να δούμε και κάτι άλλο ήδη έχω σημειώσει αρκετά.Επειδή βλέπω και λέτε για το νησάκι της Μαργαρίτας οτι δεν αξίζει, εμενα ρε παιδιά μου άρεσε πάρα πολύ! νοικιασαμε ποδήλατα και καναμε πολύ ωραια φθινοπωρινή βόλτα..αλλα ναι πάρκο είναι,μην περιμένετε κατι τρομερο... Επισης, φαγαμε στο hungarikum και μπορω να πω ότι απλά είναι καλό. Εμένα μου άρεσε πολυ περισσότερο στο VakVarju, πολυ ωραίος χωρος και πολυ καλο φαγητό σε νορμάλ τιμες. Αλλα αυτά ειναι υποκειμενικά οπως έχουμε ξαναπεί...