Ρε συ James η κοπέλα σου απάντησε απλά ότι νοικιάζουν κάτι που ήξερες ήδη και από μόνος σου και από αυτά που σου είπα εγώ..Αλλά η ερώτηση σου δεν ήταν αυτή, εσύ ήθελες να μάθεις αν μπορείς να νοικιάσεις μόνο σαγιονάρες (χωρίς μαγιό,πετσέτες, σαμπουαν ) και πόσο κοστίζει..Κοινώς δεν σε κάλυψε ούτε η απάντηση της κοπέλας που σου είπε κάτι γενικό...Απλά το πήρες προσωπικά που σου είπα ότι αφού εξάντλησες όλα τα μέσα έπρεπε να τους στείλεις μήνυμα..Τελικά από τα σεζεζνι σου απάντησαν ή αγόρασες από μαγαζί στη Βουδαπέστη;;Δεν με απασχολεί αν είναι απλό ή όχι. Εγώ είχα μια απορία και την είπα. Αφού βέβαια είχα ψάξει με κάθε απίθανο τρόπο να βρω την απάντηση. Αυτό πάει για τα πιάτα που είπες. Τους είχα στείλει και μήνυμα. Αυτό για το "Οπότε πρέπει να κάνει και κάτι μόνος του και να τους στείλει ένα ερώτημα από την φόρμα επικοινωνίας τους". Σιγά την συμβουλή.
Η κοπέλα όντως ήξερε και απάντησε. Αν εγώ τις νοικιάσω/αγοράσω/ αγοράσω όλα τα λουτρά είναι δικό μου θέμα. Θα το αποφάσιζα αν είχα απάντηση. Και το έμαθα. Νοικιάζουν.
Κλείνοντας, εγώ ήθελα να μάθω για τις σαγιονάρες γιατί έστω έχω φετίχ με τις σαγιονάρες. Όποιος ξέρει απαντά, όποιος δεν ξέρει δεν χρειάζεται να υποθέτει ότι ο ερωτών δεν έχει κάνει καμία ενέργεια και να αστειεύεται με αυτό χρησιμοποιώντας φράσεις του τύπου "ας κάνει κάτι μόνος του, ας γράψει κάτι, γιατί ουσιαστικά εκτίθεται. Και τελικά δεν χρειάζεται να μιλήσω με κανέναν, μιας και βρέθηκε κάποιος που γνώριζε και απάντησε χωρίς περαιτέρω σάλτσες.
Παρόλα αυτά ευχαριστώ για την προθυμοποιήση να βοηθήσεις. Όχι όμως για τα επόμενα!
Και για όσους έχουν αγωνία, αγόρασα από ένα κατάστημα με μόλις 1350 φιορίνια. 4 ευρώ και κάτι ψιλά.