Αν βγάλεις ημερήσιο ισχύει και για το Ε200 και για το μετρό αλλά δεν ισχύει για το Ε100, όπως ακριβώς τα έγραψες...Δεν θυμάμαι να μου πήραν έξοδα συναλλάγματος όταν αγόρασα τις κάρτες απεριόριστων διαδρομών, νομίζω όμως ότι προμήθεια σου κρατάει μόνο αν κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ και όχι για άλλες κινήσεις..Αν βγάλεις από Εθνική μπορείς να τους ρωτήσεις πόσο θα σε χρεώσουν γιατί να μην πληρώσεις τίποτα δεν παίζει σαν σενάριο..Πολύ καλά θα κάνεις να βγάλεις μια φορά χρήματα για να μην πληρώνεις κάθε φορά την προμήθεια της κάθε ανάληψης...Θα μπορούσες να ακολουθήσεις και το προφίλ του βγάζω κάποια λεφτά για τα έξοδα μου εκεί και πληρώνω σε όλα με πιστωτική ή κάρτα ανάληψης αλλά όταν θα κάνεις κάποια αγορά θα ζητάς να η χρέωση να γίνει σε φιορίνια και να κάνει την μετατροπή σε ευρώ η τράπεζα σου και όχι οι εκάστοτε μαγαζάτορες που κάνουν στρογγυλοποιήσεις προς τα πάνω..Γεια κι απο μενα.
Για εισιτηριο αν βγαλω το ημερησιο, ισχυει για το 200Ε και μετα για το μετρο ετσι; Απλα δεν ισχυει για το 100Ε.
Κι εγώ έτσι σκέφτομαι να πληρώσω τα εισιτήρια με την πιστωτική (με 2% έξοδα συναλλάγματος) και στο κέντρο σε ΑΤΜ να βγάλω ένα καλό ποσό (με εθνική χρεωστική, που νομίζω δεν έχει προμήθεια- ισχύει αυτό
Last edited: