για αυτο ταξιδευω παντα χειμωνα,δεν φανταζεσαι τι χωραει μεσα απο ενα παλτο χαχαχα!Κάπως έτσι σε φαντάζομαι
View attachment 241085
Πάντως αν ταξιδεύεις με παρέα όπως εγώ - που παίρνω και τον καλό μου μαζί (Τι να κάνω;) - συμφέρει να μοιραστείτε το κόστος μιας βαλίτσαςγια αυτο ταξιδευω παντα χειμωνα,δεν φανταζεσαι τι χωραει μεσα απο ενα παλτο χαχαχα!
τα δικα μου ταξιδια ειναι πολυπλοκα...συνηθως μονη ταξιδευω,ήτε θα βρω παρεα φιλους,γνωστους εκει που θα παω,ητε παω στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα.δεν μενω αθηνα οποτε και η αρχη του ταξιδιου ταξιδι ειναι,μενω πατμο οποτε παντα πρεπει να κανονιζω και το δρομολογειο πλοιου που θα υπαρχει αλλα και το ενδεχομενο μποφορ και απαγορευτικου. που το χειμωνα ειναι συνηθες φαινομενο.Πάντως αν ταξιδεύεις με παρέα όπως εγώ - που παίρνω και τον καλό μου μαζί (Τι να κάνω;) - συμφέρει να μοιραστείτε το κόστος μιας βαλίτσας
Τις στάσεις σου τις έγραψε η Κλαιρ, όσον αφορά τα βραδινά δρομολόγια τσέκαρα ξανά τώρα μήπως έχει αλλάξει κάτι αλλά δεν είχε τότε και ούτε τώρα έχει μετά τις 21:00.Γεια σας. Ήθελα να ρωτήσω για τις γραμμές d11 και d12 για βόλτα στον Δούναβη. Υπάρχουν και βραδινά δρομολόγια?? Και μέχρι που φτάνει? Κάνει πολλές στάσεις? Επίσης, για τα λουτρά, έχω την δυνατότητα λογικά να πάω με το μαγιό μου χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω εισητήρια και για καμπίνα κλπ?