dimkel26
Member
Ναι και μου έκανε εντύπωση
Για το λανσελοτ μιλάμε ε;
Για το λανσελοτ μιλάμε ε;
Το Λανσελοτ αφενός είναι μεγάλο μαγαζί κ έχει χώρους και αφετέρου συγκαταλεγεται στα πιο τουριστικά κ όχι τόσο παραδοσιακά.Οπότε πσκ που είναι οι τουρίστες παντού κ πάνε κ πολλά γκρουπ μπορεί να μην βρεις αλλά καθημερινές είσαι οκ γιατί δύσκολα θα πετύχεις ντοπιο...Εμένα μου αρέσει το κονσεπτ σε πολλούς όχι. .Νομίζω καλά έκανες κ πήρες τηλέφωνο δεν είμαστε για εκπλήξεις στο εξωτερικο, να τρώμε πόρτα κ να ψάχνουμε εναλλακτικές λύσεις τελευταίας στιγμής..Ναι και μου έκανε εντύπωση
Στο φαταλ είναι πολύ ωραία η κοτόσουπα στο ψωμί και γενικότερα έχει πολύ ωραία πιάτα αλλά θέλει λίγο προσοχή επειδή είναι μεγάλες οι μερίδες μην παρετε πολλά και μείνουν , στο χουγκαριμ αν δεν έχεις κράτηση χλωμο το βλέπω να βρεις...Αν όμως βρεις το κότσι στη γάστρα είναι πολύ δυνατο....Το τροφέα έχει μπουφέ την προηγούμενη φορά είχε από πάπια μέχρι καρχαρία δοκιμάζεις ότι θες ...Λανσελοτ μια χαρά ήταν τα φαγητά δεν θυμάμαι τι πάρει @kypeΚαλησπέρα !! Μόλις φτασαμε βουδαπεστη ! Αφού τακτοποιηθουμε θα βγούμε για φαγητο ! Έχετε να πρότεινε κάποια "σπεσιαλιτέ " στα fatal eterem , sir lanselot , hungarium bistro και trofea ;;;; ρωτάω για όλα γτ δεν ξέρω ποιο θα πετύχουμε διαθέσιμο !
Το πρωί εκείνης της μέρας έβρεχε λίγο, αλλά μισή ώρα πριν φτάσουμε στα λουτρά η βροχή σταμάτησε και έβγαλε και ήλιο. Είχε 18-19 oC έξω και το νερό άχνιζε. Μαγεία !!Μετά από τόσες εικόνες κ γεύσεις που διάβασα ένα πράγμα θα πάω κ εγω @mmm
Λουτρά τι καιρό σας έκανε όταν πήγατε; Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια δεν είναι λίγο πράγμα να βλέπεις τόσες ώρες που αφιέρωσα κ εγω κ ολα τα παιδιά εδώ για να γράψουν κάτι, να πιάνουν τοπο...Χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα
Χαράς το κουράγιο σου να διαβάσεις 55 σελίδες πάρα πολλά τα 300 πάντως...Καλησπέρα σε όλους! διάβασα και τις 55 σελίδες!!! έκλεισα εχθές εισιτήρια με προορισμό την Βουδαπέστη 24-27 Αυγούστου, Παρασκευή Πρωί η αναχώρηση απο Αθήνα και βράδυ Δευτέρας η επιστροφή με ryanair και βαλίτσα, 2 άτομα 300 ευρώ. Ψάχνω δωμάτιο μέσω airbnb γιατί τα ξενοδοχεία είναι η διπλάσια τιμή και πιστεύω αξίζει να τα δώσουμε αλλού τα χρήματα και όχι για ένα ύπνο και ένα μπάνιο που θα κάνουμε.
Αρχικά, 1: εαν κατάλαβα σωστά σωστή τοποθεσία είναι μεταξύ των 2 γεφυρών και μεταξύ Αγίου Στεφάνου και Συναγωγής; θέλω να βρω κάπου κεντρικά, να μην φοβάμαι το βράδυ αργά στο δρόμο της επιστροφής και να έχει κοντά μετρό, τραμ ή λεωφορείο.
-Υπάρχει κάποιο που μπορείτε να μου προτείνετε;
2: Τέλη Αυγούστου, αξίζει να πας στα λουτρά; στα rudas πάνε και ζευγάρια;
3:μετά απο όλα τα σχόλια σίγουρα θέλω να κλείσω για φαγητό στα hungarikumbisztro, fatal etterem , comme chez soi να στείλω απο τώρα email;
4: επειδή υπάρχει μια διαφωνία με το αγόρι μου. Εαν αλλάξουμε χρήματα απο την Ελλάδα, υπάρχει κάποια διαφορά; γιατί να αλλάξουμε στην Βουδαπέστη και όχι απο εδώ. Θα έχουμε και τις χρεωστικές μαζί.
Σας ευχαριστώ πολύ!