Σου έστειλα τον χάρτη πάνω αριστερά είναι το ξενοδοχείο σας κ ότι σήμα βλέπεις με μαχαιροπηρουνα είναι εστιατόριο..Ιταλικά δεν έψαξα γιατί ήθελα να δοκιμάσω ουγγρικες γεύσεις ..Ίντερνετ με το που φτάσεις μπορείς να πάρεις από την βονταφον αεροδρομίου ξεκαθάρισε τους ότι θες μόνο ίντερνετ κ όχι λοκαλ τηλέφωνα..είναι λίγο απατεώνες προσπαθούν να σου δώσουν όσο πιο ακριβό πακέτο μπορούν..Μόλις κάνεις να φύγεις ανακαλύπτουν φτηνοτερα πακέτα αμέσως...πιθανολογω ότι στο κέντρο θα βρείτε πιο καλές τιμές σε νετ αν είναι εργάσιμη μέρα..
Καλημέρα. μπράβο! είναι πολύ χρρήσιμες οι συμβουλές σου. πετάμε το Σαββάτο και έχω κρατήσει αρκετά πράγματα απο αυτά που γράφεις. ήθελα να σε ρωτήσω εάν γνωρίζεις...θα μείνουμε εδώ http://www.booking.com/hotel/hu/artotel.el.html?aid=357006;label=gog235jc-hotel-XX-hu-artotel-unspec-gr-com-L:el-O:windowsS7-B:firefox-N:XX-S:bo-U:XX;sid=4d4e084be02d9ff53f1cd385d0f59dae;dist=0&sb_price_type=total&type=total&#map_closed, γνωρίζεις κανένα εστιατόριο κοντά τύπου Ιταλικό ή οτιδήποτε άλλο καλό? επίσης η κάρτα που σου αγοράζεις απο Vodafon μπορεί να είναι μόνο για internet? έχω μαγαζί και θέλω να βλέπω τα mail μου..