Από όσο θυμάμαι δεν έχουν προμήθειες το θέμα είναι που θα βρεις την καλύτερη Ισοτιμία....Η @Klair είχε κάνει στο IBLA Change Pénzváltó, Bajcsy-Zsilinszky út 5 εγώ άλλαξα κάποια χρήματα σε ένα από αυτά της vaci utca γτ θεώρησα για 1-2 ευρώ διαφορά στο συνολο δεν άξιζε να το ψάξω και πολύ..Αν μιλάμε για ένα ποσό 300 ευρω δεν ξέρω αν αξίζει να κάνετε ολόκληρη διαδρομή για να γλιτωσετε 3-4 ευρώ τώρα αν περνάτε από εκεί εννοείται αλλάζουμε λεφτά εκεί που είναι φτηνότερα ..Σε καμία περίπτωση όμως από το αεροδρόμιο που μιλάμε για κλοπή...Η κάρτα δεν χρειάζεται να ξέρεις πως λέγεται γιατί μόλις ανοίξουν οι πόρτες οι αυτόματες κ βγείτε από τον χώρο των αποσκευών στα δεξιά σου είναι το γκισέ και θα έχει κ ουρά λογικά..Πας εκεί του λες i want a transfer card for seven days πληρωνεις με την κάρτα σου και καθάρισες...Πολύ σημαντικό ότι πλέον χρησιμοποιούμε το κινητό μας και τα MB κ τον χρόνο ομιλίας σαν να είμαστε Ελλάδα δεν υπάρχουν πλέον χρεώσεις....@vagar78 Φιλε μου καλημερα!!Μια ερωτηση θα σου κανω γιατι παρα το οτι ψαχνω στις σελιδες εδω δεν μπορω να το βρω!!Ανταλλακτηριο με μηδεν προμηθεια που υπαρχει ρε συ?θυμαμαι οτι καπου ειχε αναφερθει..Εμεις επιλεξαμε σε μαγαζια με φαγητο και άλλα τετοια να χησιμοποιουμε καρτα.θα χαλασουμε και λιγα λεφτα ισα ισα για σουβενιρ και άλλα ετσι ψιλολογια.Και κατι αλλο...η απεριοριστων που βγαζουμε στο αεροδρομιο θυμασαι πως λεγεται?νομιζω πως ειπες οτι την βγαζουμε με καρτα.