Εχει πολυ ωραια ξενοδοχεια η Βουδαπεστη και για ολα τα βαλαντια...
σε ευχαριστω πολυ!!!!Ο οδηγός έχει μέσα πάρα πολλά εστιατόρια εγώ στη θέση σου θα έμπαινα μέσα στο tripadvisor να τα δω με την ησυχία μου και να σημειώσω όσα νομίζω ότι μου αρέσουν και είναι εντός του μπάτζετ μου....
θα ηθελα να μου πεις πως μετακινηθηκες απο αεροδρομιο στο ξενοδοχειο ευχαριστω!!!κλάψ, λύγμ...........επιστρέψαμε......
Τι όμορφα που ήταν. Τι ΚΑΙΡΟ μας έκανε..........
2,5 μέρες που γέμισα μπαταρίες απίστευτα. Κ δεν έκανα όλα όσα ήθελα.... αχχχ άτιμα γηρατειά .
@vagar78 χρήσιμος ο οδηγός σου, κάναμε κ εμείς τις δικές μας ανακαλύψεις........
Επειδή δε το εχω με τα κατεβατά απαντώ σε απορίες όπου μπορώ και θα γράψω μια Συμβουλή προς ολους, βασικά κ τη σημαντικότερη μιας κ όλοι έχουμε το άγχος του συναλλάγματος κ των χρημάτων μας. Revolut παίδες. Revolut. Πανάκεια
Ολα τα άλλα είναι χασούρα. Δοκιμασμένα.
Κοίτα να δεις. Εμείς προσωπικά λόγο του ότι φτάναμε αργά το βράδυ, 12παρά για την ακρίβεια, δεν είχαμε όρεξη να το αργήσουμε με τα ΜΜΜ, οπότε σε συνενόηση με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που μέναμε κλείσαμε ιδιωτική μεταφορά με εταιρία η όποια δεν ήταν ιδιαίτερα κοστοβόρα. Το βράδυ απο το αεροδρόμιο ως τα δωμάτια, ψιλοκεντρικά, πληρώσαμε 23 ή 24€. (πάντα σε μετρητά κ πάντα σε ευρό). Στην επιστροφή που ήταν απόγεμα και απο το καρακέντρο, πληρώσαμε 21€. Σημειωτέων η ταρίφα είναι για τη διαδρομή. Στο πηγαιμό τα μοιραστήκαμε με ένα άλλο ζευγάρι που πήγαινε κ αυτό στα ίδια δωματια, μιας κ πάντα σε μεταφέρουν με βανάκι 6 ως 8 ατόμων.θα ηθελα να μου πεις πως μετακινηθηκες απο αεροδρομιο στο ξενοδοχειο ευχαριστω!!!
Ευχαριστω πολυΚοίτα να δεις. Εμείς προσωπικά λόγο του ότι φτάναμε αργά το βράδυ, 12παρά για την ακρίβεια, δεν είχαμε όρεξη να το αργήσουμε με τα ΜΜΜ, οπότε σε συνενόηση με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που μέναμε κλείσαμε ιδιωτική μεταφορά με εταιρία η όποια δεν ήταν ιδιαίτερα κοστοβόρα. Το βράδυ απο το αεροδρόμιο ως τα δωμάτια, ψιλοκεντρικά, πληρώσαμε 23 ή 24€. (πάντα σε μετρητά κ πάντα σε ευρό). Στην επιστροφή που ήταν απόγεμα και απο το καρακέντρο, πληρώσαμε 21€. Σημειωτέων η ταρίφα είναι για τη διαδρομή. Στο πηγαιμό τα μοιραστήκαμε με ένα άλλο ζευγάρι που πήγαινε κ αυτό στα ίδια δωματια, μιας κ πάντα σε μεταφέρουν με βανάκι 6 ως 8 ατόμων.
Απο εκεί κ πέρα, έχει κ λεωφορεία που πάνε απευθείας αεροδρόμιο, ακόμα κ τις νυχτερινές ώρες (Ολα τα λεωφορεία με αριθμό 900κάτι, είναι νυχτερινά. Με μια αναζήτηση στον google maps, βλέπεις ποια περνάνε κ που πάνε), αλλα και με μετρό σε συνδυασμό με ένα λεωφορείο πας.