antonis xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- WHO KNOWS :)
- Ταξίδι-Όνειρο
- ORLANDO AMERICA
και εγω αυτό σκευτομουν απλα διαβασα και ελεγαν καποια παιδια πωσ και 3 γιαβουδαπεστη φτανουν...Καλυτερα 4 μερες...
και εγω αυτό σκευτομουν απλα διαβασα και ελεγαν καποια παιδια πωσ και 3 γιαβουδαπεστη φτανουν...Καλυτερα 4 μερες...
Το ξενοδοχείο μοιάζει εκπληκτικό και σε super τιμή!!παιδια ...λεω να μεινω εδώ http://www.allabouthotels.com/?lang...rce=trivago&utm_medium=cpc&utm_campaign=pcomp πωσ σας φαινετε??από αποσταση και γενικα..
4 μέρες σίγουρα και αν βαρεθείτε πετάγεστε και μια Βιέννη ή Βουδαπέστη ημερήσια με το τρένο!!!αα επισεισ παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για το εξεισ...εχω βρει με wizz για 12 με 15 απριλιου στα 180 τα 2 ατομα και 8 με 12 απριλου 220 για 2 ατομα τι λετε είναι καλητερο 3 η 4 μερεσ...(δεν εχω ξαναπαει βουδαπεστη για αυτό ρωταω αν θα φτασουν οι 3 η η 4 μερεσ)...
βιεννη η που αλλου??γιατι βουδαπεστη θα ημαστε...Το ξενοδοχείο μοιάζει εκπληκτικό και σε super τιμή!!
4 μέρες σίγουρα και αν βαρεθείτε πετάγεστε και μια Βιέννη ή Βουδαπέστη ημερήσια με το τρένο!!!
Αντωνη εχεις δικιο τωρα τοσο εχουν παει οι τιμες... Παντως ειχε και φετος τετοιες τιμες, στο λεω επειδη και εγω θα κανω το ταξιδι με την wizzair 1-5 Απριλιου και το εψαχνα αρκετα... Επισης με την wizz discount club αν γραφτεις δινοντας 30 ευρω κερδιζεις 40 στα 2 ατομα γιατι πληρωνεις τις κατω τιμες που εχει ο πινακας. Ειναι κατι και αυτο που στα περισσοτερα ατομα φαινεται ακομη πιο πολυ .υο ποιο φθηνο είναι στα 100 το ατομο ενώ εωσ περιση ηταν 50 για αυτό το αναφερα..ειχαρηστω για τα ling..
Οι τιμες που αναφερεις ειναι με σχολικη ή γυναικια τσαντα(small cabin bag). Οποτε αν παρετε δυο χειραποσκευες ειναι +40 ευρω ή μονο μια μεγαλη μεχρι 32 κιλα +30ευρω. Εχεις και αυτο... Οσο για τις μερες και εγω που θα παω τεσσερις μερες νομιζω οτι δεν θα μου φτασουν, αν θελεις βεβαια να δεις οσο περισσοτερα μπορεις χωρις να τρεχεις!!!!αα επισεισ παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για το εξεισ...εχω βρει με wizz για 12 με 15 απριλιου στα 180 τα 2 ατομα και 8 με 12 απριλου 220 για 2 ατομα τι λετε είναι καλητερο 3 η 4 μερεσ...(δεν εχω ξαναπαει βουδαπεστη για αυτό ρωταω αν θα φτασουν οι 3 η η 4 μερεσ)...
Και αμα βαρεθεις και τη Βιεννη και η Πραγα,καπου κοντα ειναι και αυτη.Μην ακους τιποτα...Δεν θα βαρεθεις.Οι μερες σου θα ειναι γεματες με οτι εχει να σου δωσει η πολη αυτη.Θα κανεις και τα ωραια σου λουτρα και θα γυρισεις μια χαρα.....βιεννη η που αλλου??
Sorry Bratislava ήθελα να γράψωβιεννη η που αλλου??γιατι βουδαπεστη θα ημαστε...
οι διαστασεισ χωρισ να πληρωσεισ για αποσκευή αν δεν κανω λαθοσ είναι 42*32*25...ε αρα μπορω να γραφτω.. σημερα αυριο θα τα κλισω γιατι ειδει την επαθα μεχρι χθεσ ηταν 8 με 12 απριλιου 2 ατομα 200 ευρο πηγενα ελα και σημερα πηγε 240..Αντωνη εχεις δικιο τωρα τοσο εχουν παει οι τιμες... Παντως ειχε και φετος τετοιες τιμες, στο λεω επειδη και εγω θα κανω το ταξιδι με την wizzair 1-5 Απριλιου και το εψαχνα αρκετα... Επισης με την wizz discount club αν γραφτεις δινοντας 30 ευρω κερδιζεις 40 στα 2 ατομα γιατι πληρωνεις τις κατω τιμες που εχει ο πινακας. Ειναι κατι και αυτο που στα περισσοτερα ατομα φαινεται ακομη πιο πολυ .
Οι τιμες που αναφερεις ειναι με σχολικη ή γυναικια τσαντα(small cabin bag). Οποτε αν παρετε δυο χειραποσκευες ειναι +40 ευρω ή μονο μια μεγαλη μεχρι 32 κιλα +30ευρω. Εχεις και αυτο... Οσο για τις μερες και εγω που θα παω τεσσερις μερες νομιζω οτι δεν θα μου φτασουν, αν θελεις βεβαια να δεις οσο περισσοτερα μπορεις χωρις να τρεχεις!!!!
ευχαρηστω..Sorry Bratislava ήθελα να γράψω
ευχαρηστω να εισαι κλ..τωρα μ φαινετε πρεπει να αρχισω να βγαζω το προγραμα για το ταξιδι!!!!!!!!Και αμα βαρεθεις και τη Βιεννη και η Πραγα,καπου κοντα ειναι και αυτη.Μην ακους τιποτα...Δεν θα βαρεθεις.Οι μερες σου θα ειναι γεματες με οτι εχει να σου δωσει η πολη αυτη.Θα κανεις και τα ωραια σου λουτρα και θα γυρισεις μια χαρα.....
διαβασε και αυτα...και καλο ταξιδι
http://www.travelstories.gr/community/forums/Ταξιδιωτικές-Ιστορίες-Ευρώπη.57/?prefix_id=38
http://www.travelstories.gr/community/forums/Ευρώπη.19/?prefix_id=38
http://www.tripadvisor.com.gr/Attractions-g274887-Activities-Budapest_Central_Hungary.htmlπαιδια τελικα εκλεισα για 8 με 12 απρηλιου στα 230 τα δυο ατομα πηγενε ελα...αν και τα βρηκα ακριβα νομιζω....τεσπα θελω να ρωτησω το εξεισ..η κοπελα μ που θα παμε δεν είναι τον μουσειον για αυτό αν ξερετε 5-6 καλα θα με βοηθάγατε πολύ...από αξειοθεατα και τετοια εχετε καμια καλη πρωταση??
Η πλατεία των Ηρώων και η γύρω περιοχή που είναι πολύ ωραία για βόλτα.παιδια τελικα εκλεισα για 8 με 12 απρηλιου στα 230 τα δυο ατομα πηγενε ελα...αν και τα βρηκα ακριβα νομιζω....τεσπα θελω να ρωτησω το εξεισ..η κοπελα μ που θα παμε δεν είναι τον μουσειον για αυτό αν ξερετε 5-6 καλα θα με βοηθάγατε πολύ...από αξειοθεατα και τετοια εχετε καμια καλη πρωταση??