Ουγγαρία Βουδαπέστη με αυτοκίνητο

connosp

Member
Καλησπέρα παιδιά!Αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει για την κατάσταση στα Ουγγρικά σύνορα απο Σερβία διότι αυτα που μαθαίνω είναι τραγικά.Απο πολύωρες αναμονες μέχρι ασχετοσυνη στο φουλ.Ευχαριστω..
Δες εδώ My Europe Guide

Stavros7

Member
Έκανα αίτημα στη σελίδα.Οντως με ενδιαφέρουν πολύ τα οδικά και ήδη έχω κάνει πολλά.Σε ευχαριστώ που με βοηθάς γιατί οι απορίες δεν τελειώνουν ποτέ σε νέους προορισμούς για τον καθενα!

Stavros7

Member
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος αν είναι καλύτερα από Ιωάννινα για Βουδαπέστη να μπω απο το τελωνείο της Νίκης και όχι απ τους Ευζώνους? Από τους Ευζώνους έχω περάσει ενώ από της Νίκης όχι γι'αυτό δεν έχω γνώμη. Ευχαριστώ!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος αν είναι καλύτερα από Ιωάννινα για Βουδαπέστη να μπω απο το τελωνείο της Νίκης και όχι απ τους Ευζώνους? Από τους Ευζώνους έχω περάσει ενώ από της Νίκης όχι γι'αυτό δεν έχω γνώμη. Ευχαριστώ!
Το τελωνείο της Νίκης είναι στη Φλώρινα. Απο Ευζώνους έχει πιο πολύ κίνηση αλλά κινείσαι σε αυτοκινητόδρομο όταν μπεις Σκόπια. Αν μπεις απο το Νίκης θα κινείσαι σε επαρχιακό δρόμο με οτι αυτό συνεπάγεται

Stavros7

Member
Το τελωνείο της Νίκης είναι στη Φλώρινα. Απο Ευζώνους έχει πιο πολύ κίνηση αλλά κινείσαι σε αυτοκινητόδρομο όταν μπεις Σκόπια. Αν μπεις απο το Νίκης θα κινείσαι σε επαρχιακό δρόμο με οτι αυτό συνεπάγεται
Σε ευχαριστώ! Οπότε από Ευζώνους σίγουρα γιατί όντως το κοίταξα και στο Google maps και είναι όπως τα λες.Καλή συνέχεια!

Marexy

Member
Το εχω κανει το ταξιδι (απο Γιαννενα).
Απο Σκοπια να πας.
Καλυτερος δρομος.
Εμεις καναμε και διανυκτερευση Βελιγραδι.
Απο ολα τα συνορα στα Ουγγρικα μεγαλυτερη καθυστερηση.
Κανα 2ωρο μας πηρε μεχρι να τα περασουμε (και με εξτρα ελεγχο σε εμας !!!)

Stavros7

Member
Το εχω κανει το ταξιδι (απο Γιαννενα).
Απο Σκοπια να πας.
Καλυτερος δρομος.
Εμεις καναμε και διανυκτερευση Βελιγραδι.
Απο ολα τα συνορα στα Ουγγρικα μεγαλυτερη καθυστερηση.
Κανα 2ωρο μας πηρε μεχρι να τα περασουμε (και με εξτρα ελεγχο σε εμας !!!)
Σε ευχαριστώ ναι θα πάω από Σκόπια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.732
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
MykytaBoris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα