annoulita100
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εκουαδόρ
- Ταξίδι-Όνειρο
- All the world
Υπερτιμημένο.Μια λέξη θα πω --> Gerbeaud
Υπερτιμημένο.Μια λέξη θα πω --> Gerbeaud
Πολύ! (10 χαρακτηρες)Υπερτιμημένο.
ωραιο φαγητακι, καλες μεριδες και καλες τιμεςPaprika με την μία, και από ποιότητα φαγητού και από περιβάλλον!
Αν δεν δοκιμασεις δεν θα καταλαβεις.Πηγαινε κατευθειαν εκειωραίο φαίνεται και πολύ καλές τιμές!
Με έπεισες!Αν δεν δοκιμασεις δεν θα καταλαβεις.Πηγαινε κατευθειαν εκει
Ενταξει ο σερβιτορος μπορει να σου πει και 100 φορες enjoy,μπορει να ηξερε και μονο αυτη τη λεξη,αλλα μολις ερχεται το φαγητο,δεν περιγραφω αλλο!!
Και χορτατη και η τσεπη γεματη!!
καλα κανατε και το βαλατε πρωι γιατι μετα το μεσημερι κλεινουν... Οριακα προλαβανε να ευχαριστηθουμε τα lagnos!!! Δυστυχως φαγαμε μονο μια φοραΤo έχω βάλει για πρωινή βόλτα και πρωινό
Υπερτιμημένο.
ίσως πραγματικά να αξίζει αλλά αν φαμε δυο τρεις φορες εκεί μάλλον θα πρέπει να κάνουμε έρανο για να γυρίσουμε..τσιμπάει λίγοοΜια λέξη θα πω --> Gerbeaud
Για γλυκό και καφέ πας καλύτερα εκεί...για φαγητό αλλού...Άλλωστε μιλάμε για ζαχαροπλαστείο με ίδρυση το 1858 που αποτελεί μέρος της ιστορίας της πόλης...Προσωπική άποψη εκφράζω πάντα..Συμφωνω...πηγαμε την μερα που φτασαμε για φαγητο, πληρωσαμε τον οψηλοτερο λογαριασμο στην Βουδαπεστη για δυο μεριδες φαγητο, μια σαλατα και δυο μπυρες, περιπου 45€ και δεν μας ειπε και κατι το φαγητο τους! Γλυκο δεν δοκιμασαμε!
Και έναν καφέ και για μένα;;;;;;mad4paok συμφωνώ, αν και προσωπικά δε μου αρέσουν τέτοια μέρη για καφέ. Από άλλες πόλεις π.χ Βιέννη cafe mozart ναι πολύ ωραίο περιβάλλον, τέλεια σοκολάτα των 6 ευρώ αλλά ήπια και σε αντίστοιχο μέρος τέλεια σοκολάτα με 3..Για μία φωτογραφία, προσωπική μου άποψη, μη με πάρετε με τις πέτρες..θα περάσω!