Ιταλία Βοηθεια για ταξιδι στη λιμνη κομο κ στη βενετια

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.462
Likes
2.404
Ναι πολύ ωραία ήταν.Η Βενετία είναι απίστευτο μέρος.Κάτι το εξωπραγματικό σε σχέση με όσα είχα δει.Θα την χαρακτήριζα σαν ένα μεγάλο υπαίθριο μουσείο.Το αρνητικό για εμένα ήταν ο υπερβολικός τουρισμός ακόμη και αρχές Απριλίου που πήγαμε.Μέσα στα στενά γίνεται πανικός από κόσμο όπως και στο βαπορέτο.Φαντάσου Ιούλιο και Αύγουστο τι θα γίνεται...Έχει και μέρη που μπορείς να κάνεις βόλτα πιο ήρεμα χωρίς πολύ κόσμο πάντως όπως στην περιοχή dorsoduro που είπα.
 

Harry Green

Member
Μηνύματα
59
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
απο μυρωδια ηταν ασχημα kabamarou?Οταν ειμασταν αναμεσα στους 2 προορισμους με την sarah dale διαλεξαμε φλωρεντια λογω του υπερβολικου τουρισμου αλλα και επισης μας ειπαν οτι μυριζει πολυ ασχημα ολη η βενετια.Ισχυει κατι τετοιο?Εμενα οπως κ να χει με μαγευει η βενετια και δεν υπαρχει περιπτωση να μην παμε καποια στιγμη.Οι τιμες της βενετιας ηταν καλες?
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.998
Likes
20.118
Εμένα πάντως που ήμουν εκεί το τριήμερο της 25ης, δε μύριζε καθόλου. Μια χαρά ήταν η Γαληνοτάτη, τουριστική μεν, αλλά υπέροχη. Από τιμές, είναι γενικά ακριβή πόλη.
 

shristod

Member
Μηνύματα
135
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο?
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Γενικά υπάρχει ένα πρόβλημα δυσοσμίας αλλά τουλάχιστον Πάσχα που είχα πάει δεν ήταν έντονο.
 

nenena

Member
Μηνύματα
979
Likes
154
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Το έχω ξαναπεί, αλλά θα το ξαναπώ! Πήγα καλοκαίρι στην Βενετία και δεν μύριζε ούτε κατά διάνοια! Ούτε καν στα μικρά κανάλια που κάναμε βόλτα με τη γόνδολα!
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.813
Likes
1.175
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
οι μηνες ου πιθανων να μυριζουν τα καναλια ειναι οι καλοκαιρινοι και ειδικοτερα ο αυγουστος, τωρα την ανοιξη τα καναλια ειναι ακομη κρυα τα νερα οπότε δυσκολα να υπάρχει δυσοσμια
 
Μηνύματα
1.619
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Παιδιά καμία σχέση η Βενετία της προηγούμενης δεκαετίας με την τωρινή. Τότε μύριζε, τώρα όχι! Ίσως να έχει σχέση με τα φράγματα και τα λοιπά πανάκριβα πειράματα που κάνουν για να την κρατήσουν πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Να είναι καμιά ευτυχής σύμπτωση :) Δε ξέρω τι είναι, πάντως από αρχές αυγούστου μέχρι μάρτιο ζούσα εκεί και δε μου μύρισε ποτέ.
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.462
Likes
2.404
Όχι δεν μύριζε καθόλου αρχές Απριλίου που πήγα εγώ.Οι τιμές είναι ακριβές σίγουρα.Σουβενίρ φτηνά πάντως βρήκα και ο καφές επίσης είναι φθηνός σε σχέση με την Ελλάδα με ορισμένες εξαιρέσεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.535
Μηνύματα
899.461
Μέλη
39.253
Νεότερο μέλος
chemist1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom