• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βοηθεια για Αεροδρομιο!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! !επειδη ΔΕΝ εχω εμπειρια απο αεροπορικες πτησεις εκτος Ευρωπης(μονο μια αλλα ημουν σε ηλικια που δεν ασχολιομουν ωστε να θυμαμαι) αν πηγαινα Νικαια ως Αμερικανος πολιτης θα επρεπε λογικα να βγω απο μια εξοδο για παιρετερω ελεγχο κλπ ετσι?Τωρα που θα εχω και το ελληνικο(ασχετως αν δεν ταξιδευω με αυτο) δεν χρειαζεται να κανω αυτη τη διαδικασια?(συγγνωμη και παλι αν πω καποια ανακριβια απλα δεν γνωριζω τι συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις!
Όχι. Σε κάθε περίπτωση παίρνεις τη βαλίτσα σου και βγαίνεις έξω - δεν υπάρχει κανένας (συνοριακός) έλεγχος διαβατηρίων για πτήσεις εντός Σέγκεν, για κανένα επιβάτη. Το ίδιο ισχύει είτε Ευρωπαίος είσαι, είτε Αμερικανός είτε Κινέζος.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κωνσταντίνε, έχεις την ηλικία της μικρής μου αδερφής, μη φοβάσαι και να πεις ανακρίβειες & μη ζητάς συγγνώμη , άλλα παιδιά στην ηλικία σου δεν έχουν βγει έξω από το νομό τους.

ConstadinosO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Ευχαριστω πολυ και τους 2 για το μυνημα!Fenia42 ναι η αληθεια ειναι οτι παιδια της ηλικιας μου που ασχολουνται με τα ταξιδια ειναι αρκετα λιγα.taver οκ τοτε ολα ενταξει!!Σας ευχαριστω πολυ! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom