Ιαπωνία Βοήθεια για ταξίδι στην Ιαπωνία.

tatooine

Member
Μηνύματα
1.864
Likes
7.388
Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκαιο, στα αναρίθμητα ΑΡΑ τα δωμάτια των 10 τετραγωνικών που κλείνουμε όλοι οι τουρίστες είναι λίγο καλύτερα από κάψουλες. Δεν θα αμφισβητήσω την καθαριότητα που έτσι και αλλιώς τη βρίσκεις σε ολόκληρη τη χωρά παντού,
Σε προηγούμενο ταξίδι μόλις μπήκα και είδα τις διαστάσεις, ζήτησα μεγαλύτερο δωμάτιο οπού και η τιμή ήταν σχεδόν τριπλάσια, φυσικά και πλήρωσα. Με τέτοια τιμή λοιπόν για μεγαλύτερο δωμάτιο κλείνεις σε ένα κανονικό ξενοδοχείο με περισσότερες παροχές. Τον Αύγουστο κλείσαμε σε κανονικό ξενοδοχείο πληρώσαμε λίγο παραπάνω άλλα μπορούσαμε να κινηθούμε στο δωμάτιο. Καμιά σχέση με τα ΑΡΑ. Μακριά και αγαπημένοι.
Τώρα όσον άφορα τη διαμονή οπού και να μείνεις αν έχει σταθμό μετρό κοντά είναι όλα πολύ εύκολα. Και τα ταξί για μια έκτακτη περίπτωση δεν είναι τόσο απαγορευτικό.
 
Last edited:

samontaz

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γεια σας, θέλω να πραγματοποιήσω ένα ταξίδι στην Ιαπωνία τον Απρίλη και έχω κάποιες απορίες θα ήθελα την βοήθεια από όσους έχουν ταξιδεύει πρόσφατα, ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά μου αρέσει να μαζεύω πληροφορείς ώστε να είμαι όσο το δυνατόν προετοιμασμένος γίνεται. Θα κάνω αυτό το ταξίδι solo και θα κλείσω όλο το ταξίδι μόνος μου.

Σκοπεύω να πετάξω με αυτήν την αεροπορική Juneyao Airlines από Βρυξέλλες για Οσάκα με ενδιάμεση στάση και αλλαγή αεροπλάνου (αλλά ίδια εταιρεία) 3 ώρες περίπου στην Σανγκάη (PVG)
και θα γυρίσω με Air China Τόκιο (NRT) για Αθήνα με ενδιάμεση στάση Πεκίνο (PEK) πάλι με 3 ώρες στάση και αλλαγή αεροπλάνου (πάλι ίδια εταιρεία), και οι ερωτήσεις που έχω να κάνω και αν μπορούν να απαντηθούν είναι οι εξής.

1. χρειάζεται VISA?
2. Επειδή φεύγω από εξωτερικό ή γενικά, χρειάζομαι VISA για τις ενδιάμεσες στάσεις?
3. θα πρέπει να πάρω την βαλίτσα από την ενδιάμεση στάση ή πηγαίνει αυτόματα στο επόμενο αεροπλάνο?
4. 3 ώρες αναμονή είναι εντάξει ή χρειάζεται περσότερο?
5. σκέφτομαι να αγοράσω βαλίτσα στην Ιαπωνία γιατί θα είναι πολλά τα πράγματα που θα αγοράσω αλλά βλέπω στο εισιτήριο ότι στην τιμή της επιστροφής ότι συμπεριλαμβάνει 2 βαλίτσες,

Screenshot 2024-10-02 150448.png


2 βαλίτσες είναι από Τόκιο μέχρι Αθήνα ή είναι μια βαλίτσα και δρομολόγιο ?

Οτιδήποτε άλλο γνωρίζεται ή σας έχει τύχει παρακαλώ μοιραστείτε το για να καταλάβω πως πάνω-κάτω πάει το πράγμα είναι πρώτη φορά που θα βγω από Ευρώπη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 
Last edited:

Jakis

Member
Μηνύματα
81
Likes
624
1 & 2: Για transit 3 ωρων, οχι.

3 : Από τη στιγμή που ειναι μια η πτήση (Brussels --> Osaka , Narita --> Athens) δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, εκτός αν το αναφέρει ρητά η εταιρεία.

4 : Δεν εχω πετύχει ακόμη κάτι που να απαιτεί πανω απο 3 ωρες transit.
Καθυστερήσεις πτήσεων παντα θα υπάρχουν ως ενδεχόμενα, φυσικά. Καποιος που έχει πάει στα PEK / PVG μπορει να βοηθήσει παραπάνω.

5. NRT-ATH ειναι 2 βαλίτσες check-in από ότι είδα για όλη τη διαδρομή. Το ίδιο έκανα και εγώ οταν πήγα Τοκυο, αγόρασα και τις δυο φορές μια φθηνή επιπλέον βαλίτσα (Ginza Karen ~6000 γιεν tax free) για την επιστροφή. Μια χαρά για τα λεφτά τους, τις έχω ακόμη.

Στη διαθεσή σου αν μπορουμε να βοηθήσουμε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.543
Μηνύματα
900.458
Μέλη
39.278
Νεότερο μέλος
samontaz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom