Δημήτρης X.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νότια Κορέα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
Δεν έχει πολλά δρομολόγια αλλά με μιλια με την LOT είναι στα 200ε οι φόροι.
Είχα βρει παλιότερα και όντως φθηνότερα αλλά επειδή περίμενα και έναν ακόμα που τελικά δεν θα κλείσει τα έχασα δυστυχώς. Σωστή προσθήκη.Δεν έχει πολλά δρομολόγια αλλά με μιλια με την LOT είναι στα 200ε οι φόροι.
Μια χαρα ειναι οι μερες σου,, το Nikko δε θα το εκοβα για κανενα λογο.Καλησπέρα σε όλους!
ταξιδεύω στην Ιαπωνία 21/8-1/9. αυτές είναι μερικές δραστηριότητες που έχω προγραμματίσει. Θα ταξιδεύω μόνος μου και δεν μου αρέσουν τόσο τα γκρουπάκια. Θα μπορούσα να κάνω κάτι από τα παρακάτω χωρίς οδηγό ή οργανωμένη ομάδα;
Hakone και Mt.Fuji,
Kyoto ξενάγηση,
ξενάγηση στη Nara από την Osaka
και τέλος Nikko. Θέλω να εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά και να νιώσω τα μέρη. Θα μείνω για 3 νύχτες στο Τόκιο, 3 στο Κιότο, 2 στην Οσάκα και τις τελευταίες 2 στο Τόκιο για να πάω να δω τον Nikko. Οι μέρες διανυκτέρευσης είναι αυτές:
ΤΟΚΙΟ 22-25/08
ΚΙΟΤΟ 25-28/08
ΟΣΑΚΑ 28-30/08
ΤΟΚΙΟ 30/08-01/09
Πιστεύετε πρέπει να προσθέσω μία ακόμη μέρα στο Κιότο και να παραλείψω το Nikko; Nara αξίζει να πάω; Φτάνουν οι μέρες για το τόκιο; Τι νομίζετε?
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
σ´ ευχαριστώ για την απάντηση. θα έλεγες να πάω Χιροσίμα ή να πάω για πεζοπορία στο Mount Fuji?Μια χαρα ειναι οι μερες σου,, το Nikko δε θα το εκοβα για κανενα λογο.
Nara αξίζει αλλά δε θα έχανα μια μέρα βάση του χρόνου που έχεις εννοώ ..Nikko ναι με χίλια..Κιότο όχι άλλη διανυκτέρευση...Καλησπέρα σε όλους!
ταξιδεύω στην Ιαπωνία 21/8-1/9. αυτές είναι μερικές δραστηριότητες που έχω προγραμματίσει. Θα ταξιδεύω μόνος μου και δεν μου αρέσουν τόσο τα γκρουπάκια. Θα μπορούσα να κάνω κάτι από τα παρακάτω χωρίς οδηγό ή οργανωμένη ομάδα;
Hakone και Mt.Fuji,
Kyoto ξενάγηση,
ξενάγηση στη Nara από την Osaka
και τέλος Nikko. Θέλω να εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά και να νιώσω τα μέρη. Θα μείνω για 3 νύχτες στο Τόκιο, 3 στο Κιότο, 2 στην Οσάκα και τις τελευταίες 2 στο Τόκιο για να πάω να δω τον Nikko. Οι μέρες διανυκτέρευσης είναι αυτές:
ΤΟΚΙΟ 22-25/08
ΚΙΟΤΟ 25-28/08
ΟΣΑΚΑ 28-30/08
ΤΟΚΙΟ 30/08-01/09
Πιστεύετε πρέπει να προσθέσω μία ακόμη μέρα στο Κιότο και να παραλείψω το Nikko; Nara αξίζει να πάω; Φτάνουν οι μέρες για το τόκιο; Τι νομίζετε?
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Α δεν ξερω, δυσκολη αποφαση. Προσωπικα βαζω την ιστορία πανω απο τη φύση αλλα ειναι θεμα γουστου.σ´ ευχαριστώ για την απάντηση. θα έλεγες να πάω Χιροσίμα ή να πάω για πεζοπορία στο Mount Fuji?
Οι Πολωνοί έχουν 6 δρομολόγια τη βδομάδα (δεν τα λες και λίγα) και έχουν πάντα διαθεσιμότητα αρκεί να τα προλάβεις.Δεν έχει πολλά δρομολόγια αλλά με μιλια με την LOT είναι στα 200ε οι φόροι.
Προγραμματίζω ημερήσιες όπως Nikko, Nara και Disneyland Η χιροσίμα μάλλον θα εγκαταλειφθεί λόγω κόστους.Δεν ξερω να σου πω για τις μεταφορες, αλλα για μενα ο,τι μου αρεσε στην Ιαπωνια ηταν η επαρχια της. Δε θα εμρνα σε καμια περιοτωση 4 βραδια Κυοτο (ακομη κι αν κανεις ημερησιες( και 5 Τοκυο. Τωρα γουστα ειναι αυτα, απλα το γραφω να υπαρχει.