Προσωπικά, προτείνω τα πέριξ του σταθμού Ομονοίας.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από Αθήνα, που θα μπορούσα να κοιτάξω? Από την Εθνική μου είπαν να καλέσω στο κεντρικό κατάστημα στην Αιώλου, αλλά δεν απαντούσε κανείς!
Πόσο είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις γι αυτή την ηρεμία; Γιατί το φέσι στην περίπτωση αυτή θα αγγίξει το 10%.Για εμένα, πάρε από εδώ συνάλλαγμα και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, να απολαύσεις το ταξίδι σου με ηρεμία!
Δεν μπορώ να καταλάβω το φέσι από που προκύπτει.Πόσο είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις γι αυτή την ηρεμία; Γιατί το φέσι στην περίπτωση αυτή θα αγγίξει το 10%.
Τα έχουμε γράψει δεκάδες φορές στο travelstories, ας τα γράψουμε μια ακόμα για τον επόμενο που βαριέται να ψάξει.Δεν μπορώ να καταλάβω το φέσι από που προκύπτει.
Εκτός και αν καταβάλλεται κάποιου είδους φόρος όταν εισέρχεται κάνεις στην Ιαπωνία με μετρητά.
Αλλά και πάλι δεν θα σε ψάξει κάνεις αν έχεις λεφτά στην τσέπη σου.
Εάν έχεις άλλη πληροφόρηση ή γνώση θα βοηθούσε πολύ να του έγραφες γιατί να μην ανταλλάξει από εδώ και όχι απλά να αναφέρεσαι σε φεσια.
Φιλικά.
Με μια μικρή αναζήτηση βλέπεις τιμές από 122 μέχρι 131 Γιέν.Και όποια επιπλέον προμήθεια υπάρχει(αν υπάρχει σε όλα).Για αυτό προηγούμενως έγραψα να προσέξεις τις ισοτιμίες.΄Ετσι προκύπτουν και τα φέσια.Ξαναρώτησε την χρέωση της κάρτας από την Τράπεζα σου και μόνον για πρακτικούς λόγους και για τα πρώτα έξοδα ίσως χρειάζεται ένα μικρό ποσό να έχεις από ανταλλακτήριο.Δεν θα είχα πρόβλημα να τα τραβήξω και από εκεί σε ΑΤΜ. Η προμήθεια της Πειραιώς δεν είναι τραγική ( ευρώ το μέγιστο που θα μπορούσε να χρεώσει) απλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να έχω στο νου κάποια άλλη χρέωση από το ΑΤΜ και αν το συνάλλαγμα είναι της αγοράς (πχ 1 ευρώ = 133yen) ή κάτι πολύ κοντά σε αυτό.
Σε ανταλλακτήριο η αλήθεια είναι δεν έχω ξανα κάνει συνάλλαγμα οπότε δεν ξέρω πως λειτουργούν και τι προμήθειες θέλουν.
Πάντως αν βοηθάει αυτό εδώ μου το έγραψε ο host Μου στο Τόκιο.
In fact, the exchange rate received by the ATM is not very good, in addition to the cost of 1.5 international organizations, but also by the bank to collect processing fees. (Make sure your debit card must have an "international withdrawal" function.)
Δεν πολύ κατάλαβα το 1,5 international organizations η αλήθεια είναι.
Αυτό που σου λέει είναι ότι συνήθως τα ATM εκεί χρεώνουν περίπου $1,5 ακόμα ανά συναλλαγή, επιπλέον από αυτά που σε χρεώνει η Πειραιώς (η Εθνική παρεμπιπτόντως χρεώνει τα μισά).Δεν θα είχα πρόβλημα να τα τραβήξω και από εκεί σε ΑΤΜ. Η προμήθεια της Πειραιώς δεν είναι τραγική ( ευρώ το μέγιστο που θα μπορούσε να χρεώσει) απλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να έχω στο νου κάποια άλλη χρέωση από το ΑΤΜ και αν το συνάλλαγμα είναι της αγοράς (πχ 1 ευρώ = 133yen) ή κάτι πολύ κοντά σε αυτό.
Σε ανταλλακτήριο η αλήθεια είναι δεν έχω ξανα κάνει συνάλλαγμα οπότε δεν ξέρω πως λειτουργούν και τι προμήθειες θέλουν.
Πάντως αν βοηθάει αυτό εδώ μου το έγραψε ο host Μου στο Τόκιο.
In fact, the exchange rate received by the ATM is not very good, in addition to the cost of 1.5 international organizations, but also by the bank to collect processing fees. (Make sure your debit card must have an "international withdrawal" function.)
Δεν πολύ κατάλαβα το 1,5 international organizations η αλήθεια είναι.
Υπάρχουν ATM στο αεροδρόμιο, και χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες είναι δεκτές παντού.μόνον για πρακτικούς λόγους και για τα πρώτα έξοδα ίσως χρειάζεται ένα μικρό ποσό να έχεις από ανταλλακτήριο.