latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
σε ειχα προειδοποιησει...Εν τω μεταξύ, latina, το πρώτο λινκ με τη δημοσκόπηση για Κέα κ.λπ. τι γέλιο!
σε ειχα προειδοποιησει...Εν τω μεταξύ, latina, το πρώτο λινκ με τη δημοσκόπηση για Κέα κ.λπ. τι γέλιο!
Το έχω και αυτό στα υπόψη . Αν δε βρω κάτι απλώς θα αλλάξω τις ημερομηνίες... δυστυχώς...Για ρίξε μια ματιά κ στο Αγκίστρι! (είναι δίπλα στην Αίγινα. έχει απίστευτες παραλίες με πράσινο, γαλαζοπράσινα νερά, είναι πνιγμένο στο πράσινο κ αν κ συμφωνώ ότι η τουριστική Σκάλα δεν είναι τόσο γραφική (εκεί αράζουν τα ferries) το Μεγαλοχώρι ή Μύλος, 2 χλμ από Σκάλα (όπου θα βρεθείτε αν πάτε με ιπτάμενο δελφίνι) είναι πιο ήσυχα κ ρομαντικά. Επίσης ωραία -άκουσα- είναι κ στο χωριουδάκι Μετόχι (1 χλμ από Σκάλα) Οικονομικό φαγητό, καταλύματα οικονομικά (υπάρχουν βέβαια κ πιο τσιμπημένα, εξαρτάται τι ψάχνει κανείς) κ αποστάσεις σχεδόν εκμηδενισμένες. Ρίξε εδώ μια ματια: Επίσημη Ιστοσελίδα του νησιού Αγκίστρι, κ εδώ "Ιδέες για μονοήμερες από Αθήνα" - Αγκιστράκι του Σαρωνικού σελ 3η, κοίτα κ στις φωτό του προφίλ μ οπωσδήποτε να δεις αν σ αρέσει! Με το φίλο μ πήγαμε πέρσι για τριήμερο τον Αύγουστο κ περάσαμε πολύ ωραία!
+1 για κυθνο!!!για ψαξτο λιγακι!εχει πολυ φθηνα δωματια!και γενικα ειναι φθηνο νησι!αν και νομιζω οτι και αυτο θελει αυτοκινητο!κυθνος! πηγαινετε κυθνο!!!
χλωμο να βλεπει θαλασσα, αν εννοεις παραλια..λιμανι μπορει..μην φανταζεσαι οτι ειναι πολλα παντως που βλεπουν θαλασσα..στις σπετσες δεν πας για την θεα απο το δωματιο..πας για να περπατησεις στην πολη, να κανεις μπανιο σε ομορφες παραλιες, να φας ωραια, να πιεις το ποτακι σου..!!Οι δρόμοι Άνδρο τι λένε αν νοικιάσουμε αμάξι ή γουρούνα; GPS δέχεται; Πάντως και στη Χώρα λέει να μείνεις και είδα μια φοβερή παραλία στο Κυπρί! Πράσινα νερά, ξενοδοχείο Περάκης 345 ευρώ παρακαλώ αλλά όμορφα... Τι λέτε για Χώρα;
Κύθνος είναι αρκετές ώρες και εξάλλου έχω ψάξει τόσα για Αργοσαρωνικό που δε θέλω να συνεχίσω γτ βαρέθηκα...
Σπέτσες ένα είναι με τα 65. Θα μάθω αν βλέπει θάλασσα και το κλείνω αν ναι.