villi
Member
Vaggelako για πότε έκλεισες?Γιατί ψάχνω κι εγώ ξενοδοχείο για το Μάιο,τα τσέκαρα και μου τα βγάζει πάνω από 120 τη βραδιά!!!Τα 35 είναι πραγματικά απίστευτη τιμή σε σχέση με αυτά που βρίσκω εγω.
Γενικά όπου πάω φροντίζω να μείνω στο κέντρο και όχι σε καμιά μακρινή γειτονιά. Αυτό ισχύει για όλες τις πόλεις και όχι μόνο για το Βερολίνο είτε θέλω να βγω το βράδυ είτε όχι.Δηλαδή εσύ που κάνεις νυχτερινή ζωή, φροντιζεις όπου βγαινεις να είναι κοντα στο ξενοδοχείο σου, που είναι στο ''κέντρο'' όπως το εννοείς εσύ?
Και θέλεις να μας πείσεις ότι η νυχτερινή ζωή ειναι γύρω από την Αλεξάντερπλατς η έστω στο μιττε?
Μεσα απο την ιστοσελιδα του ξενοδοχειου ειχε μεχρι 28 Φεβρουαριου καποιες χιλιαδες δωματια promo τιμη 59 ευρω χωρις πρωινο και αμεσως επομενη τιμη με πρωινο 160!Το εψαξα και βρηκα εκεινη την περιοδο για τα ιδια promo δωματια απο το hotels πιο φτηνη τιμη...στα 35 ευρω χωρις πρωινο και το εκλεισα. Απο οτι εχω δει στο hotels για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο τα σαββατοκυριακα κανει weekender sale και τα δινει περιπου 59 εως 69 χωρις πρωινο...για μπες και κοιταξε.Vaggelako για πότε έκλεισες?Γιατί ψάχνω κι εγώ ξενοδοχείο για το Μάιο,τα τσέκαρα και μου τα βγάζει πάνω από 120 τη βραδιά!!!Τα 35 είναι πραγματικά απίστευτη τιμή σε σχέση με αυτά που βρίσκω εγω.
Εννοειται οτι θα ακουσω την γνωμη αφου τη ζηταω.Απλα ρωτησα σε σχεση τιμη - αξιας - περιοχης κτλ.Εγω εχω σαν κριτηριο οπου παω να εχω μετρο διπλα μου. Εννοειται αν ειμαι π.χ κατω απο τον πυργο του αιφφελ αν παω παρισι ακομα καλυτερα, αλλα συνηθως σε τιμες σοκ δεν ειναι ευκολο να ειναι διπλα απο κεντρικα αξιοθεατα.Ασε που τα αξιοθεατα σε πολεις δεν ειναι ολα μαζεμενα γυρω απο μια πλατεια ή 2-3 οικοδομικα τετραγωνα.Σιγουρα μπορει να ειναι παντελλως αδιαφορη η συνοικια που θα ειναι το ξενοδοχειο αλλα εγω ρωτησα πως αν σας φαινεται οκ με βαση την σουπερ τιμη και την αποσταση με την συγκοινωνια(μετρο) απο το κεντρο.Αν ηταν στο αεροδρομιο μιας πολης το ξενοδοχειο και ασ ειχε μετρο διπλα του , εννοειται δεν βολευει. Αλλα αυτο το ξενοδοχειο τουλαχιστον απο οτι ειδα, η πλησιεστερη γραμμη μετρο που υπαρχει, δεν ειναι τρομερα μακρυα.Θεωρητικα σε κανενα 12' πρεπει να εισαι κεντρο.Κανω λαθος?Και παλι χωρις παρεξηγηση δεχομαι την αποψη σου και σε ευχαριστωΓενικά όπου πάω φροντίζω να μείνω στο κέντρο και όχι σε καμιά μακρινή γειτονιά. Αυτό ισχύει για όλες τις πόλεις και όχι μόνο για το Βερολίνο είτε θέλω να βγω το βράδυ είτε όχι.
Δεν είπα ποτέ ότι η νυχτερινή ζωή είναι όλη στο Μίττε. Είναι πολύ φυσικό κάποια φορά να βγεις και σε άλλες περιοχές στο Βερολίνο. Εκεί όμως που είναι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κάπου για να βγω. Αν ήταν στο Prenzlauer Berg ή στο Kreuzberg πχ θα το θεωρούσα μια χαρά.
Και στο κάτω κάτω αυτός ρώτησε τη γνώμη μας και εγώ είπα τη δικιά μου. Αν ήταν εξ' αρχής αποφασισμένος να μείνει εκεί γιατί ρωτάει;
Εννοείται ότι ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του και τα θέλω του. Όλοι εμείς γνώμες λέμε και κουβέντα κάνουμε. Αλλά όποιος ρωτάει καλό θα είναι να βλέπει όλες τις απόψεις είτε τον βολεύουν είτε όχι...