• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βοήθεια για αξιοθέατα!

Nikolasvls

Member
Καλησπέρα στην ομαδάρα!επειδή έψαξα να κλείσω για τα αξιοθέατα μέσω get your guide αλλά ο αδερφός μου που είχε ταξιδέψει πέρυσι την είχε πατήσει κι μου είπε να το αποφύγω είπα να κάνω μια έρευνα στα σάιτ του εκάστοτε σημειου!Δυστηχως δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα μνημεία του Βατικανού την βασιλική του αγ.πετρου και την βίλα Μποργκέζε!θεωρείται ότι περί να κοιτάξω μέσω μεσάζοντα ή θα εξαπατηθώ;θα ταξιδέψω 12 Νοέμβρη και πρέπει να το οργανώσω σιγά σιγά!!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
αξιοθέατα μέσω get your guide αλλά ο αδερφός μου που είχε ταξιδέψει πέρυσι την είχε πατήσει κι μου είπε να το αποφύγω είπα να κάνω μια έρευνα στα σάιτ του εκάστοτε σημειου
Είναι λίγο αόριστο αυτό που λες. Πως την πάτησε και για πιο λόγο;
Τέτοιου τύπου σελίδες/εφαρμογές προσφέρουν οργανωμένα πακέτα εκδρομών ίσως και όλα. μαζί με μετακινήσεις, ξεναγό κτλ. Προφανώς με μεγαλύτερη τιμή στο σύνολο σε σχέση με το να κλείσεις μεμονωμένα εισιτήρια για το κάθε τι, αλλά αυτό είναι λογικό και καθαρά θέμα επιλογής.
Προσωπικά έχω εμπιστευτεί τη συγκεκριμένη σε κάποιες εκδρομές μου χωρίς ν' αντιμετωπίσω πρόβλημα. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να μην έχουν συμπληρώσει αριθμό ατόμων και να ακυρωθεί, κάτι που σε τουριστικό μέρος φαντάζει απίθανο.
Είναι καθαρά θέμα δικό σου, για αρχή μπορείς να διαβάσεις εδώ βγάζοντας ένα πρώτο συμπέρασμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.596
Μέλη
39.341
Νεότερο μέλος
Ελέν λυμπε

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα