• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Βοήθεια για Φλωρεντία-Ρώμη 6 μέρες

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καφεδάκι στην ταράτσα του la rinascente (πολυκατάστημα στην piazza dellla republica)
γεια σου LeftrisB! (μου έλειψες!)
ξεκαθάρισε ότι μιλάς για Φλωρεντία..τέτοια piazza (super και χωρίς rinascente) έχει κι η Ρώμη. τι καλό εχει στην ταράτσα?, θέα?

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
γεια σου LeftrisB! (μου έλειψες!)
ξεκαθάρισε ότι μιλάς για Φλωρεντία..τέτοια piazza (super και χωρίς rinascente) έχει κι η Ρώμη. τι καλό εχει στην ταράτσα?, θέα?
μου λείψατε παιδιά ναι μιλάμε για φλωρεντία έχει θέα και φρέντο καπουτσίνο που στο φέρνουν κρύο χωρίς παγακιά, ζητάς τα παγακια έξτρα και είσαι τέλεια σύντομα και φώτο:D

Ducky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Σε αναζήτηση
Thanx Leftri! Οι μετακινήσεις σου ήταν εύκολες; Από και προς αεροδρόμιο ειδικά...και για Σιένα χρησιμοποίησες τρένο ή λεωφορείο; Τι προτείνεις καλύτερα;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Thanx Leftri! Οι μετακινήσεις σου ήταν εύκολες; Από και προς αεροδρόμιο ειδικά...και για Σιένα χρησιμοποίησες τρένο ή λεωφορείο; Τι προτείνεις καλύτερα;
αεροδρόμιο χρησιμοποήσαμε της βενετίας με άριστες συγκοινωνίες, στη Σιένα με λεωφορείο μιάς και σε αφήνει πιο κεντρικά, ουσιαστικά εκεί που ξεκινά το ενδιαφέρον κομμάτι της πόλης, εμάς ακριβώς εκεί που σταματά το λεωφορείο ήταν και το ξεν/χείο (nh excelsior) από εκεί ξεκινάν και κάποιες οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές, αυτή που κλέισαμε με 38 ευρώ μας άρεσε, επισκεφτήκαμε το καστελίνο στη περιοχή κιάντι, το σαν τζιμινιάνο καθώς και 2 οινοποιεία. Η πλατεία στη σιένα το βράδυ όλα τα λεφτά.. φαγητό στο da divo που είχαν προτείνει κάποιοι όντως έπρεπε να πάω, πολύ καλή εμπειρία (ανοίγει από τις 19.00) ο σταθμός λεωφορείου για σιένα από φλωρεντία είναι πολύ κοντα στο σταθμό τρένου santa maria novella

payton

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
να πας Σιενα καλυτερα με το λεωφορειο που θα παρεις απεναντι απο τον σταθμο τραινων santa maria novella γιατι σε αφηνει πιο κεντρικα στη σιενα και δεν χρειαζεται να περπατησεις πολυ,ειναι πολυ ομορφη πολη οπως και η lucca,εγω στην λουκα πηγα με τραινο απο την πιζα ειναι περιπου μια ωρα εμεις καναμε να 2,5 ειμασταν σταματημενοι χωρις να ξερουμε τον λογο:roll:,παντως εχει και τραινα και λεωφορεια ανα μιση με μια ωρα για φλωρεντια,καλα να περασεις:cool:

Ducky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Σε αναζήτηση
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες! Φεύγουμε πρωί πρωί αύριο. Ανυπομομονώ! Καλή συνέχεια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom