Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Φθάνω στο Εδινβούργο Κυριακή 6.5.12 στις 24.00 και φεύγω για Λονδίνο στις 10.5.12. Επειδή οι ημέρες είναι πολύ λίγες, θέλω να τις αξιοποιήσω όσο το δυνατόν καλύτερα. Γι αυτό χρειάζομαι την βοήθειά σας για τον σχεδιασμό. Θέλω να σας θέσω υπόψη ότι αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι τα μουσεία (αν και ενα ή δύο κάστρα θα δω οπωσδήποτε) αλλά κυρίως τα τοπία. Λοιπόν το έχω φανταστεί ώς εξής:
Δευτέρα:Εδινβούργο Τρίτη:νοικιάζουμε αυτοκίνητο (ξέχασα να πω ότι ταξιδεύω με τον καλό μου) και φθάνουμε μέχρι Γκλενκόε. Επιστρέφοντας κάνουμε στάση στην Γλασκώβη για ποτό. Τετάρτη: Ξεκινάμε για Ινβερνές και διανυκτερεύουμε εκεί έχοντας κάνει όσο περισσότερα χιλιόμετρα μπορούμε βλέποντας διαφορα μέρη. Πέμπτη πρωί με τρένο για Λονδίνο.
Τί λέτε; Βγαίνει; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
Δευτέρα:Εδινβούργο Τρίτη:νοικιάζουμε αυτοκίνητο (ξέχασα να πω ότι ταξιδεύω με τον καλό μου) και φθάνουμε μέχρι Γκλενκόε. Επιστρέφοντας κάνουμε στάση στην Γλασκώβη για ποτό. Τετάρτη: Ξεκινάμε για Ινβερνές και διανυκτερεύουμε εκεί έχοντας κάνει όσο περισσότερα χιλιόμετρα μπορούμε βλέποντας διαφορα μέρη. Πέμπτη πρωί με τρένο για Λονδίνο.
Τί λέτε; Βγαίνει; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!