James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Στο μουσείο αυτό υπάρχει το διάσημο Καπλάνι της βιτρίνας, από το γνωστό βιβλίο της Άλκης Ζέη. Ενδιαφέρον οκ, υπάρχει η πλατεία η οποία είναι πλακοστρωμένη με διάφορα μαγαζιά εκει, ωραία είναι για φαγητό. Επίσης υπάρχει και το πολύ ωραίο θερινό. Κάτι άλλο ίσως όχι τρομερό.Πρώτα από όλα να ξεκινήσω με μία ερώτηση. Αξίζει να πάμε στους Μυτιληνιούς; Από αυτά που βλέπω έχει ένα μουσείο φυσικής ιστορίας και έχει ενδιαφέρονται εκθέματα. Εκτός όμως από αυτό, έχει και κάτι άλλο ενδιαφέρον να δούμε το χωριό; Από εκεί και πέρα θέλουμε να πάμε Ηραίο, Σπυλιανή, Κοκκάρι (αυτά σε γενικές γραμμές από το Βαθύ. Ίσως βέβαια αυτά μπορούμε να τα βολέψουμε σε δύο μέρες στο Βαθύ και να πάμε και άλλες δύο στο Κοκκάρι να μείνουμε;
Σίγουρα υπάρχει υποκειμενικότητα στο τι θέλει ο καθένας. Περπάτημα αντέχω αλλά προτιμώ οργανωμένες παραλίες. Δεν είμαι τόσο πολύ της περιπέτειας και της φάσης το "τι θα βρούμε".
Βασικά από φωτογραφίες που είδα, έχει και μέσα το Καρλόβασι ενδιαφέρον, για παράδειγμα κάτι αρχοντικά που έχω δει σε φωτογραφίες και γενικά μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες σε όλα τα μέρα που θα πάω. Δηλαδή και στο καρλόβασι θέλω να βγάλω και στο λιμάνι και στο Νέο Καρλόβασι.
Άρα, το δίλημμα που δημιουργείται είναι αν θα μείνουμε 4 στο Βαθύ ή 2 Κοκκάρι και 2 Βαθύ. Και από 3 λέω Καρλόβασι και Πυθαγόρειο (εχτές λέγαμε 2 Καρλόβασι, αλλά τη μία μέρα που θα φτάσουμε και θα ταξιδεύουμε από την προηγούμενη μέρα και άρα θα είμαστε κουρασμένοι θα κινηθούμε πιο χαλαρά).
Καλά, προφανώς έχει ενδιαφέρον το Καρλόβασι, δεν παίζουμε εδώ.
Άμα θες οργανωμένες, άστο το Σειτάνι! Έχει ωραιότατα μπιτς μπαρ στο Ποτάμι, αλλά και στο Λιμάνι.
Για τις μέρες ειλικρινά δεν ξέρω τι να προτείνω μη σε πάρω στο λαιμό μου. Για αυτό λέω πράγματα που έχει κάθε μέρος και αυτός που τα διαβάζει ας κρίνει πόσο τον ενδιαφέρουν, άρα και πόσο καιρό να αφιερώσουν εκεί.