• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σάμος Βοήθεια για Σάμο

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για Καρλόβασι είναι 20-25 λεπτά. Αυτή τη στιγμή είμαι στο tortuga (beach bar στα βοτσαλακια) και γίνεται χαμός.
Φαγητό στο Βαθύ όχι! Στον Τριαντάφυλλο μόνο στο Παλαιόκαστρο (1-2 χιλιόμετρα από Βαθύ). Πυθαγόρειο είναι και αυτό τουριστικό, άρα δύσκολο το φαγητό. Αρκετά safe επιλογές το 83100 και η Ελιά.

Συμφωνώ πάντως ότι ο Όρμος και η ευρύτερη περιοχή είναι για χαλάρωση. Υπερβολική. Από Όρμο για Πυθαγόρειο το θεωρώ ολόκληρο ταξίδι. Αλλά εξαρτάται από ποια σκόπια το βλέπει κανείς. Εσένα λόγω Αθηνας σου φαίνεται κοντά. Εμένα πολύ μακριά! Όπως και να έχει, το θες το 50λεπτο σίγουρα.
Σορρυ αν δεν απάντησα σε κάτι, είμαι από το κινητό! Ότι θες στείλε!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Κι εμένα που διανύω την Αττική κάθε μέρα, μακριά μου φαίνεται το Πυθαγόρειο, ειδικά με μηχανάκι, πόσο μάλλον Βαθύ και Κοκκάρι. Ωστόσο αν το ζητούμενο είναι η ηρεμία και φύγει δυο φορές παραέξω, θα κουραστεί δυο μέρες αλλά δε χάλασε κι ο κόσμος. Θα δει κι ο ιδιος και θα μας πει.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Μόλις άκουσα ενθουσιώδη σχόλια για το bistro Aelio στο Κοκκάρι.
Εστιατόριο "Ορίζοντας" μπαίνοντας στο χωριό Πλάτανος, και κουζίνα και θέα. Μετά βόλτα μέχρι την πλατεία του χωριού με τα πλατάνια και τη βρύση.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Στο Αέλιο έχω πάει αρκετές φορές. Ψαγμένη διακόσμηση, κοκτέιλ και μουσική, αλλά δεν έχω καταφέρει να παραγγείλω κάτι που να μου αρέσει πολύ. Σχετικά ακριβό.

Ο Ορίζοντας έχει καλή κουζίνα, ελαφρώς τσιμπιμένη στην τιμή. Η ταυτόχρονη θέα βέβαια και προς Καρλόβασι και προς Μαραθόκαμπο είναι φοβερή.

galoz

Member
Ψάχνω απεγνωσμένα να νοικιάσω αυτοκίνητο για την άλλη εβδομάδα από Καρλόβασι με παράδοση την άλλη μέρα στο αεροδρόμιο και δε μπορώ να βρω....:(:(:(

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ψάχνω απεγνωσμένα να νοικιάσω αυτοκίνητο για την άλλη εβδομάδα από Καρλόβασι με παράδοση την άλλη μέρα στο αεροδρόμιο και δε μπορώ να βρω....:(:(:(
Ποια μέρα ψάχνεις συγκεκριμένα?

galoz

Member
Ποια μέρα ψάχνεις συγκεκριμένα?
28/8 με 29/8..

Φτάνουμε 15.35 από Ικαρία και το μόνο δρομολόγιο που βρήκα με κτελ είναι στις 5 για Αυλάκια...αν και θα προτιμούσα να νοικιάσω αμάξι για να είμαι ειλικρινής..
Λεωφορείο μέχρι Βαθύ και από εκεί για αεροδρόμιο.

Last edited by a moderator:

jimp

Member
Και που βρήκες τα δρομολόγια είναι μεγάλο κατόρθωμα!! Έψαχνα πόσες μέρες και δεν έχω βρει τίποτα.Τηλέφωνο πήρα και μου είπαν 2 φορές 2 διαφορετικές ώρες!

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το έψαξα λίγο. Τότε πέφτει το μπαιράμι των Τούρκων και για αυτό γίνεται χαμός με τα αυτοκίνητα. Οπότε μάλλον δύσκολο.
Το ΚΤΕΛ μου κάνει εντύπωση που φτάνει μόνο μέχρι τα Αυλάκια, και δεν πάει μέχρι τέλους στο Βαθύ. Ψάξτο μήπως δεν κάνει τέρμα εκεί.

Αν κατάλαβα καλά, φτάνετε 28 στο Καρλόβασι και θέλετε 29 να φύγετε με το αεροπλάνο, σωστά? Αν είναι έτσι και δεν βολεύουν τα υπόλοιπα, ίσως πρέπει να μείνετε Καρλόβασι ένα βράδυ, να πάρετε το πρωινό του ΚΤΕΛ για Βαθύ ή Πυθαγόρειο και μετά να πάτε στο αεροδρόμιο.

Αλλιώς σας βλέπω για ταξάκι. Που δεν θα κοστίσει κάτω από 40-45.

Και που βρήκες τα δρομολόγια είναι μεγάλο κατόρθωμα!! Έψαχνα πόσες μέρες και δεν έχω βρει τίποτα.Τηλέφωνο πήρα και μου είπαν 2 φορές 2 διαφορετικές ώρες!
Είναι πονεμένη ιστορία το ΚΤΕΛ. Για αυτό λέω αν είναι σίγουρο ότι τερματίζει Αυλάκια (προσωπικά μου κάνει εντύπωση, ούτε αναστροφή δεν μπορεί να κάνει εκεί για να γυρίσει)

Last edited by a moderator:

galoz

Member
Είναι πονεμένη ιστορία το ΚΤΕΛ. Για αυτό λέω αν είναι σίγουρο ότι τερματίζει Αυλάκια (προσωπικά μου κάνει εντύπωση, ούτε αναστροφή δεν μπορεί να κάνει εκεί για να γυρίσει)
http://esamos.gr/samos/xrisima/dromologia-ktelτώρα που το ξαναβλέπω μήπως περνάει και από Αυλακια και τερματίζει στο Βαθύ;

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
http://esamos.gr/samos/xrisima/dromologia-ktelτώρα που το ξαναβλέπω μήπως περνάει και από Αυλακια και τερματίζει στο Βαθύ;
Αυτό το σάιτ φαίνεται να είναι παρατημένο. Έχει στα δρομολόγια πλοίων τη ΝΕΛ και το "Μυτιλήνη". Υποψιάζομαι ότι και τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ θα χρονολογούνται από εκείνη την εποχή.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom