joanna dimar
New Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ - ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛ
Παιδιά 2-6 Δεκ. θα πάμε διακοπές με το αγόρι μου στην Πράγα... Έψαχνα και εγώ ξενοδοχεία από το Booking.com: 100000+ hotels worldwide. Book your hotel now! και αρχικά είχαμε βρεί και εμείς το hotel Corinthia αλλά τελικά αλλάξαμε γνώμη και θα μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στη γέφυρα του Καρόλου (DOMUS BALTHASAR, Mostecka 5) σε καλή τιμή 308e για 4 διανυκτερεύσεις το οποίο βρήκαμε από το google earth! Έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες σας για το τι να πάμε να δούμε και που μπορούμε να φάμε και να πιούμε καφέ και είναι όλα πολύ ενδιαφέροντα! Σας ευχαριστώ πολύ! Θα ήθελα εάν μπορείτε να μου στείλετε χάρτες της πόλης και των λεωφορείων και να μου πείτε αν ξέρετε ποια γραμμή λεωφ. περνάει από εκείνη την περιοχή γιατί θέλουμε να πάρουμε λεωφορείο από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο! Επίσης, πως μπορούμε να πάμε Κάρλο Βάρυ και τσεσκι κρουμλοβ? Η εκκλησία που είναι φτιαγμένη από ανθρώπινα οστά που βρίσκεται και πως μπορούμε να πάμε εκεί? Όπως καταλαβαίνεται δεν πάμε από κάποιο πρακτορείο αλλά μόνοι μας και θα μας ήταν πολύ χρήσιμη η οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας δώσετε! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!