• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Βοήθεια για Πράγα!

joanna dimar

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ - ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛ
Παιδιά 2-6 Δεκ. θα πάμε διακοπές με το αγόρι μου στην Πράγα... Έψαχνα και εγώ ξενοδοχεία από το Booking.com: 100000+ hotels worldwide. Book your hotel now! και αρχικά είχαμε βρεί και εμείς το hotel Corinthia αλλά τελικά αλλάξαμε γνώμη και θα μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στη γέφυρα του Καρόλου (DOMUS BALTHASAR, Mostecka 5) σε καλή τιμή 308e για 4 διανυκτερεύσεις το οποίο βρήκαμε από το google earth! Έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες σας για το τι να πάμε να δούμε και που μπορούμε να φάμε και να πιούμε καφέ και είναι όλα πολύ ενδιαφέροντα! Σας ευχαριστώ πολύ! Θα ήθελα εάν μπορείτε να μου στείλετε χάρτες της πόλης και των λεωφορείων και να μου πείτε αν ξέρετε ποια γραμμή λεωφ. περνάει από εκείνη την περιοχή γιατί θέλουμε να πάρουμε λεωφορείο από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο! Επίσης, πως μπορούμε να πάμε Κάρλο Βάρυ και τσεσκι κρουμλοβ? Η εκκλησία που είναι φτιαγμένη από ανθρώπινα οστά που βρίσκεται και πως μπορούμε να πάμε εκεί? Όπως καταλαβαίνεται δεν πάμε από κάποιο πρακτορείο αλλά μόνοι μας και θα μας ήταν πολύ χρήσιμη η οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας δώσετε! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Όχι πάλι.

Σας παρακαλώ lock το θέμα.

joanna dimar

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
:((

Γιατί? Είναι δύσκολο να μου στείλετε κ μένα έναν χάρτη? :(

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Γιατί? Είναι δύσκολο να μου στείλετε κ μένα έναν χάρτη? :(

Δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο γιατί δεν είχα τη χαρά να την επισκεφτώ... ας αναλάβει τη σκυτάλη κάποιος πιο έμπειρος...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ρε παιδία έλεος, το google δε δαγκώνει

αν είναι ο καθένας να ανοίγει τόπικ για να βρει κάτι που βρίσκετε στο ιντέρνετ πανευκολα το κλείσαμε το μαγαζι

ελεος

joanna dimar

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Καλά οκ! Σόρρυ κ όλας έτσι! Ας μην απαντήσει κανείς αφού είναι τόσο κουραστικό. Σας ευχαριστώ!

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
μέχρι και σφραγίδες ζήταγε ο άλλος σε άλλο τόπικ, τα 100+ θέματα για πράγα μας πείραξαν..:/

getxowoman

Member
Το εχουμε ξαναπει, οποιος θελει βοηθαει, αλλιως δεν ποσταρει.

Οσο αφορα το θεμα της μετακινησης σου απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο, αυτο ειτε θα το βρεις στο σαιτ του ξενοδοχειου που εκλεισες, ειτε στελνεις ενα μειλ στο χοτελ και τους ρωτας να σε κατατοπισουν.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σας παρακαλώ θερμά, όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει, βοηθάει. Όποιος δεν θέλει, παρακαλώ να απέχει από το τόπικ. Σχόλια όπως τα παραπάνω δηλαδή βοηθάνε περισσότερο απ'ότι ας πούμε το άνοιγμα του τοπικ;

Μόνο ON TOPIC σας παρακαλώ. :)

Edit: με πρόλαβε η mod.

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Σχόλια όπως τα παραπάνω δεν βοηθάνε αλλά βοηθάει ένα τόπικ με παρόμοιο τίτλο με άλλα 50? Δεν μπορεί ο καθένας πριν ποστάρει την κάθε απορία που καλά κάνει και έχει να κάνει μια αναζήτηση και αν δεν βρεί απάντηση να μπεί σε ένα από τα 15 ίδια τόπικ να την κάνει εκεί? Έτσι όπως έχει γίνει το πράμα και κάποια ουσιώδες απάντηση να υπάρξει θα χαθεί μέσα σε ένα τοπίκ που έχει το ίδιο όνομα με άλλα 15. Συν ότι αν πας να κάνεις μια αναζήτηση σου επιστρέφει 4 σελίδες για πράγα και λογικό είναι το κάθε νέο μέλος να μην ξέρει που να κοιτάξει.

συγνώμη για το οφ τόπικ.

joanna dimar

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
εε ένα μήνα ψάχνω να βρω πληροφορίες και να μαζέψω ότι μπορώ. Έχω κοιτάξει όλες τις ιστορίες και έχω βρει διάφορα αλλά δεν διάβασα κάπου να λέτε πως μπορούμε πάμε κάρλο βαρυ κλπ γι αυτό θεώρησα καλό να ρωτήσω αλλά αν ήξερα ότι θα έπαιρνα τέτοια σχόλια δεν θα γινόμουν κάν μέλος της σελίδας. και αν γίνεται το θέμα μου να διαγραφεί, δεν ξέρω πως λειτουργεί το forum. Ευχαιστώ

fotast

Member
εε ένα μήνα ψάχνω να βρω πληροφορίες και να μαζέψω ότι μπορώ. Έχω κοιτάξει όλες τις ιστορίες και έχω βρει διάφορα αλλά δεν διάβασα κάπου να λέτε πως μπορούμε πάμε κάρλο βαρυ κλπ γι αυτό θεώρησα καλό να ρωτήσω αλλά αν ήξερα ότι θα έπαιρνα τέτοια σχόλια δεν θα γινόμουν κάν μέλος της σελίδας. και αν γίνεται το θέμα μου να διαγραφεί, δεν ξέρω πως λειτουργεί το forum. Ευχαιστώ
Το φόρουμ λειτουργεί κανονικά και έχει προσφέρει πολλές βοήθειες σε παρά πολλούς.Αλλα ειναι φυσικό όταν γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις(κάποιος μέτρησε 15 θέματα γιά Πράγα) κάποιοι να είναι "τσιτωμένοι" και να απαντούν λίγο απόταμα.Αλλά και τα νέα μέλη ψάξτε λίγο μην τα θέλετε όλα έτοιμα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom