• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Βοήθεια για Πράγα!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σχόλια όπως τα παραπάνω δεν βοηθάνε αλλά βοηθάει ένα τόπικ με παρόμοιο τίτλο με άλλα 50? Δεν μπορεί ο καθένας πριν ποστάρει την κάθε απορία που καλά κάνει και έχει να κάνει μια αναζήτηση και αν δεν βρεί απάντηση να μπεί σε ένα από τα 15 ίδια τόπικ να την κάνει εκεί? Έτσι όπως έχει γίνει το πράμα και κάποια ουσιώδες απάντηση να υπάρξει θα χαθεί μέσα σε ένα τοπίκ που έχει το ίδιο όνομα με άλλα 15. Συν ότι αν πας να κάνεις μια αναζήτηση σου επιστρέφει 4 σελίδες για πράγα και λογικό είναι το κάθε νέο μέλος να μην ξέρει που να κοιτάξει.

συγνώμη για το οφ τόπικ.
Εχω δύο ιδέες για το πως μπορούμε να το βελτιώσουμε αυτό. Θα τις ποσταρω στις "ιδέες" :)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
εε ένα μήνα ψάχνω να βρω πληροφορίες και να μαζέψω ότι μπορώ. Έχω κοιτάξει όλες τις ιστορίες και έχω βρει διάφορα αλλά δεν διάβασα κάπου να λέτε πως μπορούμε πάμε κάρλο βαρυ κλπ γι αυτό θεώρησα καλό να ρωτήσω αλλά αν ήξερα ότι θα έπαιρνα τέτοια σχόλια δεν θα γινόμουν κάν μέλος της σελίδας. και αν γίνεται το θέμα μου να διαγραφεί, δεν ξέρω πως λειτουργεί το forum. Ευχαιστώ
Ακριβώς αυτό λέω. Αν ήταν όλες οι απορίες για πράγα συγκεντρωμένες σε κανά 2 τόπικ και όχι 50 δεν θα χανόσουν ούτε συ στην αναζήτηση σου ούτε θα κούραζε τα μέλη που παρακολουθούν το φόρουμ καθημερινά και βλέπουν τους ίδιους διαλόγους από άλλα γιουζερνέιμς.

XRISTOS71

Member
Λοιπον για εκει που θελεις να πας θα παρεις το λεωφορείο Νο 100 και μετα την γραμμή metro B και θα πας ευκολα και φθηνα στο ξενοδοχείο σου

κατι αναφορικά με τθεμα που πάλι ξεκινησε με τις επαναλήψεις

Νομίζω οτι τελικά πιο πολύ κουραζει η γκρίνια επειδη ανοίγονται τα ίδια και τα ιδια θέματα .
Αλλα σκεφτείτε οτι με 8000+ μέλη δεν γινετε ΟΛΟΙ να ειναι τόσο εξοικιωμένοι και να κανουν μόνοι τους αναζητήσεις για θεματα
Εδω διαβάζουμε χιλιες δυό λαλακίες απο αρχαία μέλη μεχρι και ιστορίες Φό η ερωτήσεις για την Πράγα ειναι το ΜΟΝΟ πρόβλημα ???
Εξάλου ο τίτλος καθε θεματος ''δείχνει '' την ερωτηση ουσιαστικά ,όποιος θελει απαντάει και όποιος θέλει τα αγνοεί ......
φιλικά

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ας μη χαλάμε το τόπικ σας παρακαλώ. :)

Πάμε στις Ιδέες να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

MOSXRI

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
joanna dimar σου ευχομαι καλο ταξιδι κ οταν γυρισεις σε περιμενει ανακριση (χιχι) γιατι ενα μηνα μετα παω κι εγω (2 με 8 Ιανουαριου). αυτο που θα σου πω απο τη μερια μου ειναι προσοχη στο ντυσιμο γιατι εχει πολυ κρυο! για ξενοδοχειο με τα πολλα εμεις κλεισαμε το maximilliano!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom