Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Οκ, κατάλαβα τι εννοείς. Και στα δύο οι διαδρομές είναι 650-700 χλμ συνολικά. Αυτό σημαίνει οτι για Νοέμβριο μήνα είναι οριακό να διανύεις 200 χλμ ανα ημέρα λόγω έλλειψης φωτός. Κατ' άλλα δεν είναι πολλά χλμ για μία μέρα. Επίσης έχει κάποια σημεία ενδιαφέροντος που δεν νομίζω οτι εσένα θα σε ενδιαφέρουν....είναι ιστορικού ενδιαφέροντος και αν σου έλεγα να πας μετά θα μου το κρατούσες μανιάτικο! Όπως πχ το πεδίο μάχης στο Culloden.....Πήγαινε εδώ Scottish Tours Departing from Edinburgh | Timberbush Tours επέλεξε το 2 Day Tour επέλεξε οποίο από τα 2 προγράμματα θες και ποιο κάτω έχει τον χάρτη με τα μέρη που θα σε πάνε.
τς τς τς πάντα θα βρεις κάτι για να με στείλεις αδιάβαστη Για να καταλάβεις πόσο ασφαλές είναι στη Σκωτία δεν υπάρχει καν άγρια πανίδα! Θα συναντάτε ελάφια και λαγουδάκια τα οποία θα σας βλέπουν και θα φεύγουν τρομαγμένα απο την παρουσία σας....τόσο ασφαλές είναι!Δεν ξέρω απλά ρώτησα.
Σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου, δες πρώτα τι παίζει απο τιμές και μετά το συζητάμε αν ακόμα θες να κάνεις οδικό. Το τελευταίο που έπρεπε να σε ανησυχεί πάντως είναι η ανάποδη οδήγηση. Το οτι κάθεσαι ανάποδα στο αυτοκίνητο βοηθάει πάρα πολύ και ακόμα περισσότερο αν νοικιάσεις αυτόματο!