nasos_traveler
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περού-Σβάλμπαρτ
Το μουσείο με τα κόμικς δεν αξίζει καθόλου κατα την άποψη μου. Είναι μικρό και 99% είναι στα φλαμανδικά και στα γαλλικά.Θα βρίσκομαι στις Βρυξέλλες σε δύο μέρες και θα ήθελα να ρωτήσω ποιες εφαρμογές ταξί βολεύουν περισσότερο για μετακίνηση μέσα στην πόλη;
Από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών μπορώ να καλέσω Bolt ή uber ταξί ή να προτιμήσω να πάω στην πιάτσα των ταξί;
Είναι στάνταρ η τιμή του ταξί από το αεροδρόμιο για κάποιες περιοχές σχετικά κοντά στο κέντρο ή ότι γράψει το ταξίμετρο; Θα έχω αποσκευές και δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ με ΜΜΜ.
Τσέκαρα τις τιμές για μεταφορά από το site της AEGEAN αλλά η τιμή κυμαίνεται από 52-73 € για 2 άτομα ανάλογα με τον αριθμό των αποσκευών.
Θα είναι η 4η φορά στην πόλη, αλλά είχαμε είτε αμάξι είτε μετακίνηθηκα με τρένο από το αεροδρόμιο και δεν έχω εικόνα από τα ταξί στην πόλη.
Μουσεία: Εκτός από το μουσείο Μαγκριτ και τα "Βασιλικά Μουσεία Καλών Τεχνών του Βελγίου" στα οποία έχω πάει 2 φορές και θα ξαναπάω για την κόρη μου, υπάρχει κάποιο άλλο μουσείο που έχει ενδιαφέρον στην πόλη; Αυτό με τα κόμικς αξίζει ή είναι πολύ νεανικό;
Ενδιαφέρον μουσεία είναι: το μουσείο Μουσικών οργάνων με πολύ πλούσια συλλογή, των Φυσικών επιστημών είναι εκπληκτικό με φανταστική συλλογή δεινοσαύρων. Και τέλος το μουσείο της Πεντηκονταετίας είναι αρκετά καλό με μεγάλη αρχαιολογική συλλογή.