Ναι είναι κλειστά εδώ και πολλέεεεες ημέρες, νομίζω εβδομάδες.καλησπέρα, ξέρετε αν η πρεσβεία στην Αθήνα κλέινει τον Αύγουστο γιατί παίρνω και δεν απαντά κανείς. Και κάτι ακόμα για 100%. Η ασφάλιση πρέπει να βγεί όπωσδήποτε και αν ναι από που την βγάζω;
Η ασφαλεια ειναι απαραιτητη για να σου δωσουν βιζα .καλησπέρα, ξέρετε αν η πρεσβεία στην Αθήνα κλέινει τον Αύγουστο γιατί παίρνω και δεν απαντά κανείς. Και κάτι ακόμα για 100%. Η ασφάλιση πρέπει να βγεί όπωσδήποτε και αν ναι από που την βγάζω;
Ισχύει. Στο Τοροντο βέβαια τις έδιναν έτσι. Αλλά βασίζεσαι;Να πω και γω την εμπειρια μου μετα απο τοσο καιρο.
Μιλαμε για την ακριβοτερη βιζα που εχω πληρωσει στη ζωη μου, εχοντας ταξιδεψει σε 37 χωρες της Ευρωπης, Ασιας, Νοτιας και Κεντρικης Αμερικης.
Μενοντας σε επαρχιακη πολη, χρειαστηκε να πληρωσω το πληρες ποσο της βιζας, ΣΥΝ τα εξοδα διαχειρισης, ΣΥΝ την μεταφορικη προς και απο το μερος μου. Αν δεν κανω λαθος, συνολικα καπου στα 78 ευρω!
Η απορια μου ειναι: γιατι θα πρεπει να πληρωσω εξοδα διαχειρισης απο τη στιγμη που πληρωνω για τη βιζα?
Ειναι ντροπη το ποσο που ζηταει η πρεσβεια της Κουβας...
εχει αναφερθει στο φορουμ οτι ισως να μην μπορεσεις να μπεις καν στο αεροπλανο απο αθηνα. αρχικα ηθελα να εχω την βιζα εκτος διαβατηριου για να δω αν θα με ρωτησουν αλλα τελικα την ειχε ξεχασει μεσα και δεν ξερω αν το ελεγξαν στην αθηνα.Ισχύει. Στο Τοροντο βέβαια τις έδιναν έτσι. Αλλά βασίζεσαι;
Πέταξα πέρυσι για Κουβα μέσω Μόσχας.Έδειξα την βιζα στο δικο μας αεροδρομιο για να μπορεσω να ξεκινησω το ταξιδι.Αν η πτηση σου ειναι transit δεν εχεις επιλογες.Αν ομως πας Μεξικο ας πουμε κι απο κει πας Κουβα σαν ξεχωριστη πτηση τοτε στο check in που κανεις απο Μεξικο με 20€ η 20$ βγαζεις βιζα μονο με την επιδειξη του διαβατηριου σου.Φανταζομαι το ιδιο γινεται και σε αλλα αεροδρομια.Σιγουρα γινεται στο Κανκουν και στο αεροδρομιο των νησων Cayman.εχει αναφερθει στο φορουμ οτι ισως να μην μπορεσεις να μπεις καν στο αεροπλανο απο αθηνα. αρχικα ηθελα να εχω την βιζα εκτος διαβατηριου για να δω αν θα με ρωτησουν αλλα τελικα την ειχε ξεχασει μεσα και δεν ξερω αν το ελεγξαν στην αθηνα.
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ρισκαρεις τοσα χρηματα για την βιζα.
Το εχουμε γραψει πολλές φορές . Δεν πετας απο Βενιζελος χωρις να εχεις βιζα για Κουβα .Ισχύει. Στο Τοροντο βέβαια τις έδιναν έτσι. Αλλά βασίζεσαι;