Το πιθανότερο είναι να μη σας επιτρέψουν την επιβίβαση από την Αθήνα αν δε διαθέτετε κουβανική βίζα. Πάρε τηλέφωνο ένα από τα ελληνικά πρακτορεία που κάνουν Κούβα, ζήτησε μία βίζα με καλή διάθεση και το πιθανότερο είναι να δεχθούν. Αλλιώς στείλε μου πμ απο δευτέρα και θα σου βρω εγώ μία.Καλησπέρα σε όλους.7 Φλεβάρη πετάω για Κούβα και το πρόβλημα είναι ότι η πρεσβεία έχει πρόβλημα στο σύστημα και δεν εκδίδει βίζες και δεν ξέρουν πότε θα μπορούν .Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;Πετάω με aircanada μέσω Μόναχου.
Ευχαριστώ πολύ λύθηκε το θέμα από την Πρεσβεία .Το πιθανότερο είναι να μη σας επιτρέψουν την επιβίβαση από την Αθήνα αν δε διαθέτετε κουβανική βίζα. Πάρε τηλέφωνο ένα από τα ελληνικά πρακτορεία που κάνουν Κούβα, ζήτησε μία βίζα με καλή διάθεση και το πιθανότερο είναι να δεχθούν. Αλλιώς στείλε μου πμ απο δευτέρα και θα σου βρω εγώ μία.
Καποια απαντηση σε αυτο?Ξέρει κάποιος αν γίνονται δεχτές οι βίζες αν την βγάλεις ονλαιν από το εξωτερικό ?Βρήκα αρκετά σάιτ όπως αυτό http://www.cubavisas.com/visa.php?act=tcform&flight=yes&accom=no
Θέλει το διαβατηριο σου .Σορρυ για τα απανωτα μηνυματα εδω, ειμαι σε καλο δρομο με ασφαλιση κτλ. Ηθελα να ζητησω μια διευκρινηση αν καποιος μπορει.
Πανω στη φορμα της αιτησης στα "Απαραιτητα Δικαιολογικα" αναφερεται το "Πρωτοτυπο Διαβατηριο".
Αυτο σημαινει οτι πρεπει να στειλω το κανονικο μου διαβατηριο στην πρεσβεια? Ενα φωτοαντιγραφο ή επικυρωμενο φωτοαντιγραφο δεν κανει?